Elke hond verdient een fotoreportage op locatie in een eigen vertrouwde omgeving. Wij komen naar je toe en maken de mooiste reportages

Waarom foto’s van je hond zo belangrijk zijn

Honden zijn al duizenden jaren de beste vriend van de mens. Het is geen wonder dat ze nog steeds een grote rol spelen in ons dagelijks leven. Als je ooit een hond hebt gehad, dan ben je bekend met de verbinding die mensen en honden met elkaar verbindt. Het is een verbinding die het 100% waard is om vast te leggen. Of het nu een momentopname is van ons dagelijks leven of een speciale gelegenheid, fotografie is een geweldig hulpmiddel om die herinneringen vast te leggen.

Honden zijn niet alleen huisdieren, maar ook familieleden, die hun hele leven loyaal naast ons staan. Helaas leven ze niet zo lang als we zouden willen. Dit is nog een reden waarom we de momenten die we samen hebben moeten koesteren en het beste uit elke dag met hen moeten halen. Fotografie is het krachtigste hulpmiddel om onze herinneringen voor altijd te bewaren. We hebben vroeger helaas zelf ervaren hoe jammer het is als je geen beelden van je trouwe maatje hebt. Laat ons jullie helpen met de mooiste foto’s van je beste maatje en kies voor de hondenfotograaf met een hart voor honden.

Verras eens een hondenbaasje

Kadobon
Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau zoals een foto van je hond aan de muur? Dat kan in de vorm van een kadobon en voor ieder gewenst bedrag.

Fotoafdrukken en andere produkten
Wij drukken zelf geen foto’s af maar laten alles door een professioneel fotolab maken. Dit betekend mooie heldere kleuren, waar je jaren lang van kan genieten. Wij leveren alleen hoogwaardige eindprodukten.

Welke seizoen?

Vaak wordt er gedacht dat de zomer de mooiste periode is om een fotoreportage telaten maken. Maar wij denken aan een lekkere zonnige temperatuur en een korte broek. Maar voor een hond is dit juist niet fijn omdat een hond ze doormiddel van hijgen hun warmte kwijt moeten, met als gevolg een hijgende hond op alle foto’s.

Wanneer je het beste een reportage kan laten maken is voor elke hond verschillend,graag vertel ik je hier meer over mocht je twijfelen.

De lente; de natuur komt weer in bloei, dit betekend dat er frisse en fleurige kleuren op de foto kunnen komen te staan. De temperatuur is nog niet zo hoog en dat is wel zo prettig voor de hond.

De zomer; de natuur staat volop in bloei,wij lopen lekker in een korte broek en een polo de fotoreportage te maken.De hond heeft het moeilijk met hoge temperaturen, veel hijgen, trager reageren op commando’s.Ook het felle licht zal hinderlijk zijn voor de hond en zal gaan knijpen met de ogen.

De herfst; de felle kleuren van de lente en de zomer gaan veranderen in de warme herfstkleuren oranje,geel en rood.De temperatuur is niet meer zo hoog en dat is voor de hond wel zo prettig.

De winter; geen bladeren meer aan de boom,geen bloeiende bloemen in het veld,maar hoe kouder het wordt hoe strakker blauw de lucht gaat worden.De zon staat lager en dit veroorzaakt zachter en warmer licht op de foto.

Veel mooie plekjes zijn hetzelfde qua uiterlijk in elk seizoen.Een fotosessie op het strand,de zee blijft altijd blauw en het strand altijd bruin.Alleen stand van de zon zal de foto een andere sfeer geven.

De drunense duinen,zien er ook bijna altijd hetzelfde uit, alleen enkele weken per jaar staat de heide prachtig in bloei,dit is jammer genoeg elk jaar op een ander moment en niet te voorspellen.

De provincies Groningen,Drenthe,Friesland,Overijssel,Gelderland,Brabant of Limburg bezoeken wij regelmatig. De provicies Zeeland,Noord-en Zuidholland,Utrecht iets minder vaak. We zullen er altijd onze best doen om voor zowel jouw als klant als voor ons de reiskosten zo laag mogelijk te houden.

Welke hond je hebt, of het nu een jackrussel, labrador, rescuedog of een labradoodle is,dat maakt voor Indigodog niets uit.

Wij houden van elke hond en  elke hond is bij ons welkom als fotomodel.