Kadobon

Kadobon

Een leuker kado om te geven bestaat er niet. Elke hond is fotomodel, ook al denkt het baasje vaak van niet. Verras iemand met een Indigodog Hondenfotografie kadobon. Je kiest zelf het bedrag van de kadobon.Vraag naar de vele mogelijkheden.

Gedurende de gehele fotosessie bepaalt de hond het tempo. We gaan wandelen in een bekende omgeving van de hond, bijvoorbeeld het bos waar dagelijks gewandeld wordt en waar het fotomodel mij de weg kan wijzen. Een fotosessie bestaat uit verschillende opnames, we beginnen met droge en schone portret foto’s en zijn die dan royaal gemaakt dan mag de hond lekker vies worden. Zwemt de hond graag dan zorgen we ervoor dat daar dan mooie actie foto’s van worden gemaakt. Zwemmen met een bal of stok, springen vanaf de kant, rollen door het zand, en uitschudden voor de camera lens om mooie effecten te krijgen, alles is mogelijk. We kunnen van te voren niet zeggen hoe de fotosessie gaat verlopen en wat voor soort foto’s er creatief gemaakt worden. De ene hond is de andere niet, en we zijn afhankelijk wat de hond wel of niet voor onze lens doet. Niets moet, alles mag en dat maakt een fotosessie elke keer weer tot een geweldige uitdaging. Gemiddeld duurt een fotoshoot 1,5 à 2,5 uur. Maar dit kan uiteraard uitlopen. Het is immers het resultaat dat telt. Niet de kwantiteit maar de kwaliteit van Indigodog Hondenfotografie is waar wij om bekend staan.

Een kadobon is een vast bedrag voor het maken van de reportage, het maakt niet uit of het baasje 1 hond of meerdere honden heeft. Wij kijken niet naar de tijd dat we bezig zijn, maar hoe blij het baasje achteraf is met de mooie foto’s en kan zeggen; perfect wat een plaatje!

Geef jij een kadobon aan een hondenbaasje dan kan jij het bedrag bepalen dat achteraf kan worden besteed aan mooie hoogwaardige eindproducten. Er kan gekozen worden in mooie wanddecoraties in materialen als; canvas, dibond, plexi, hout, aluminium, of op premium fotopapier. Op dienstenpagina hoogwaardige eindproducten kan je de verschillende materialen met de eigenschappen bekijken. Uiteraard heb ik alle materiaalsoorten bij me als ik een fotosessie ga maken zodat de klant in alle rust kan bekijken het beste in het interieur past. Omdat er heel veel mogelijkheden zijn geef ik altijd een eerlijk advies over de verschillende materialen met de daarbij horende eigenschappen.

Maar voordat we bij het kiezen van de eindproducten zijn aangekomen moet er eerst een geweldig mooie fotosessie worden gemaakt. Zorg jij voor een mooi uniek kado in de vorm van een kadobon? dan zorgen wij voor een ervaring om nooit te vergeten. Wij genieten van het maken van de fotosessie en het baasje kan jarenlang genieten van het mooie kunstwerk aan de muur.

<< Terug naar overzicht