Lukt altijd garantie

Lukt altijd garantie

  • Mijn hond wil niet op de foto.
  • Mijn hond kijkt nooit naar de camera
  • Mijn hond kan niet loslopen
  • Mijn hond zit nooit stil

Dit zijn enkele opmerkingen die Indigodog regelmatig hoort van hondenbaasjes met ,na hun eigen zeggen, eigenwijze fotomodel die ze thuis hebben. Waarschijnlijk heb je zelf geprobeerd om met een mobiele telefoon foto’s te maken, maar je mist dan toch vaak dat ene moment omdat de sluitertijd van je mobiel niet echt geschikt is. Een kennis met een “dure camera” die geen ervaring heeft met hondenfotografie wil het dan wel proberen. Hond wordt neergezet maar ook deze amateur fotograaf lukt het niet om het perfecte plaatje te krijgen. Het probleem ligt niet bij de hond, maar bij diegene die de foto maakt. Een foto maken is meer dan even op een knopje drukken en hopen dat er een toevalstreffer bij zit. Er moet wel over een foto worden nagedacht wát er precies vast gelegd moet worden.

Wij als professioneel hondenfotograaf hebben ervaring sinds 2002 en durven daarom ook de LUKT ALTIJD GARANTIE te geven. Geduld is een schone zaak. Een hond is niet te regisseren en trekt vaak zijn eigen plan tijdens een wandeling. Met veel geduld en humor gaan wij de uitdaging aan, om ook van jouw hond een fotomodel te maken. We maken de fotosessie tijdens een wandeling in een natuurgebied dat past bij jouw hond. Durf jij jouw hond niet los te laten lopen dan gaan we naar een veilig gebied dat omheind is. Is jouw hond een echte zwemmer, dan gaan we naar een locatie om het fotomodel lekker te laten spetteren. Alles gaat in het tempo van de hond, geen tijdslimiet want we hanteren geen uurtarief. We maken gebruik van de willekeur aan variatie van de natuur tijdens de wandeling, een boomstam, een brug, of een mooi veld met bloemen, het kan van alles zijn. Het belangrijkste is dat jouw hond deze wandeling extra leuk zal vinden met nieuwe indrukken en extra aandacht.

Wat houdt de lukt altijd garantie in?

Wij gaan met veel plezier met jullie wandelen en in alle rust maken we een hele reeks opnames. De hoeveelheid foto’s die we maken in de fotosessie kijken we niet naar. Maar de verschillende soorten foto’s en het plezier die we samen hebben om van jouw hond een fotomodel te maken is voor ons belangrijk. We nemen genoeg tijd maar zullen de hond nooit dwingen om iets te doen wat hij echt niet wil. Lukt het Indigodog niet om jouw hond mooi op de foto te krijgen dan betaal je geen opnamekosten. Maar de kans dat jij vol verbazing naar de mooie foto’s van jouw hond bekijkt is veel groter. Je zal versteld staan hoe mooi wij jouw hond kunnen vereeuwigen.

Wij gaan de uitdaging graag aan, durf jij het ook?

Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden

<< Terug naar overzicht