Hondenfotografie buiten in een mooi wandelgebied zoals het lutterzand vlak bij Oldenzaal

 

Hondenfotografie buiten in een natuurlijke omgeving

Tijdens een fotosessie buiten ga ik met jullie mee op pad. We maken een wandeling en tussendoor maak ik ontspannen, pure foto’s in een natuurlijke omgeving. Het resultaat is veelzijdig en de hond staat op de foto’s zoals jij hem graag ziet. Een mooi portret van de karakteristieke kop van je hond liggend in de heide, jouw hond ten voeten uit staand op een boomstam of samen met jou als baas liggend in het gras. Ook gave actiefoto ontbreken niet, want hoe leuk is het om jouw hond bezig te zien tijdens het spelen met een bal, springen over een hekje of rennend door het water? We proberen zo veel verschillende opnames te maken zodat jij uiteindelijk ziet dat jouw hond ook een echt fotomodel kan zijn.

De locatie waar we gaan fotograferen bepalen we vooraf. Je kan naar 1 van de vestigingen van Indigodog Hondenfotografie komen dan ben je in een onbekende frisse regio wat voor sommige honden juist extra leuk is om nieuwe geurtjes te ontdekken. Indigodog Hondenfotografie werkt landelijk en heeft 2 vaste vestigingen. Wij werken vanuit onze vestiging Twente in de regio Oldenzaal,Hengelo,Enschede om zo voor klanten in het noorden,midden en oosten van het land bereikbaar te zijn. Voor baasjes in Gelderland, Brabant, Limburg en Zeeland werken wij vanuit onze vestiging in de regio Eindhoven, Helmond, Den Bosch.  Ik weet voldoende afwisselende plekken waar we terecht kunnen om de fotoreportage te maken. Maar de meeste klanten vinden het fijn om in zijn eigen regio aftespreken zonder teveel met de hond te reizen.Ik kom graag naar je toe en dan laat mij verrassen waar jij ons mee naar toe neemt, want ook al heb ik veel reportages gemaakt, in Nederland zijn nog veel gebieden die ik nog niet ken.

Een mooi gebied om met de hond te wandelen en waar ik al regelmatig reportages maak is

‘t Lutterzand in Twente

Het Lutterzand ligt tussen Oldenzaal, Denekamp en de Lutte. Na een kronkel weggetje zet je de auto neer bij Restaurant het Paviljoen. Vandaar zijn er verschillende mogelijkheden om door het lutterzand te lopen. Ben je met de hond volg dan de borden losloopgebied Lutterzand. Na een kleine wandeling kom je dan bij het losloopgebied waar jouw hond lekker kan rennen en spelen en zwemmen in de Dinkel. Ploeteren door mul zand, smalle paadjes en kleine klimmetjes, jouw hond zal ’s avonds goed slapen na deze mooie ervaring. Wil jij graag een fotosesssie in het Lutterzand dan kunnen we het beste op een doordeweekse dag afspreken omdat het in het weekend vaak erg druk is. Spelende honden zijn erg leuk maar als jouw hond snel is afgeleid dan is deze locatie in het weekend geen goede optie.

Loop de route vanaf het Paviljoen of Florylimpa dan kan je in beide restaurants ook binnen zitten want honden zijn hier welkom.

Het coulisselandschap in Twente is bijzonder en uniek. Het Lutterzand is een van de pareltjes waar ik graag komt. Dwars door dit natuurgebied in De Lutte slingert het riviertje de Dinkel. Vandaar ook de naam Het Lutterzand.

Hieronder enkele voorbeelden van honden die blij zijn om in het lutterzand te zijn.

Kyra, de duitse staander die niets liever wil dan rennen

Boy, altijd bezig met een tennisbal

Prinses, die na een knie operatie eindelijk weer mocht rennen

Tico, moe en voldaan na het zwemmen in de Dinkel

Loebas, zandhappen hoe leuk is dat in het Lutterzand

Tina, die het zo geweldig vindt in het Lutterzand dat ze me 4 pootjes in de lucht springt om deze mooie dag te vieren