Een hondenfotograaf die mee gaat met een wandeling

Hey hondenbaasje,leuk dat je de pagina van Indigodog Hondenfotografie hebt gevonden.

Waarschijnlijk ben je opzoek naar een hondenfotograaf die jouw hond mooi en op een unieke manier kan vereeuwigen. Bij ons bij je bij het goede adres. Indigodog Hondenfotografie kenmerkt zich door een fotoreportage die gemaakt wordt tijdens een wandeling in een omgeving die past bij de hond.

Zwemt jouw hond graag, dan gaan we naar een mooie waterplas waar de hond lekker kan zwemmen en spelen met een bal of een grote stok. Durft jouw hond het water niet in, geen probleem, want het fotomodel hoeft tijdens de fotosessie niks te doen wat hij niet kan of durft. Alles doen we op het gemak en de hond bepaald het tempo van de fotosessie.

Wij rekenen geen uurtarief, dat betekend dat we in een rustige en ontspannen sfeer de fotosessie kunnen maken. De hond staat altijd centraal en als er tussendoor een pauze wordt gepakt dan is dat geen probleem voor ons.

We komen naar jouw toe en dat kan overal in Nederland zijn. Een fotoreportage op strand of op de heide, het bos of in jouw achtertuin ,alles is mogelijk. We komen vaak bij de bekende hondenloslaat plekken zoals

Erkemederstrand,

Hondenbos Het Leesten,

Rozendaalse Veld ,

Hellendoornse Berg / ’t Stut,

Galderse Meren,

Herperduin / Herpse Bossen,

Sint-Pietersberg ,

Looserplas te Budel-Dorplein,

Lutterzand,

Schadijkse Bossen,

Bomenpark,

Strabrechtse heide

Maar een wandelgebied dat wij nog niet kennen maar jij en jouw hond wel dat is voor ons erg leuk. We maken een wandeling die jij dagelijks met jouw hond maakt en we bekijken ter plekke wat er geschikt is als achtergrond of een mooie boomstam. Elke hond is uniek en dat zie je op een leuke en speelse manier terug in de vele opnames die er gemaakt worden.

Van elk uniek moment tijdens de fotosessie worden meerdere opnames gemaakt, maar het heeft geen zin om jouw alle opnames te laten zien. Soms kunnen dit er wel 500 zijn.

Daarom maken wij van alle opnames een selectie zodat je een goede maar toch voldoende keuze hebt om een keuze te maken voor een vergroting. Bij Indigodog Hondenfotografie kies je niet alleen voor een unieke en een geweldige ervaring van een fotosessie maar wij leveren ook alleen maar top kwaliteit eindproducten. Wij zijn van mening als je een mooie fotosessie laat maken de foto’s dan ook mogen schitteren aan de muur. Materialen die veel worden gekozen zijn canvas, dibond, plexi en natuurlijk ook een foto op hout. Uiteraard kan je ook voor een fotoafdruk kiezen op premium fotopapier. Een passepartout erbij en de foto kan zo een lijst in.

Wij geven jarenlang kleurechtheid garantie op al onze producten, dit komt dat alles in een professioneel fotolab wordt gemaakt en  handmatig wordt gecontroleerd en geproduceerd.

Uitdaging

Geef ons een uitdaging als je denkt dat jouw hond niet geschikt is als fotomodel. Indigodog Hondenfotografie is al sinds 2002 begonnen als enige en unieke hondenfotograaf in Nederland. Omdat wij erg veel ervaring hebben in fotoreportages van honden durven wij de lukt altijd garantie te geven.

Lukt het onze hondenfotograaf niet om jouw hond mooie te vereeuwigen met een mooie fotosessie dan betaal je geen opnamekosten. Zo willen wij bewijzen dat elke hond een fotomodel is en wij met onze ervaring en geduld jouw een grote glimlach bezorgen.

Dus neem nu contact met ons op om een afspraak te maken.

 

Tot snel bij