Bo de pup labrador

blog
  • 22 Jun 2023

Bo de pup labrador

Bo, Labrador pup van 14 weken oud vereeuwigd.

Het is niet altijd even makkelijk om een pup op de foto te zetten omdat ze nog niet veel commando’s kennen. Maar Bo deed het perfect, de 1e keer los in een natuur gebied en de 1e keer kennis maken met een grote waterplas. Een labrador is van nature gek van water en nu Bo de smaak te pakken heeft weet ik zeker dat het baasje niet meer langs een waterplas kan lopen zonder dat Bo erin gaat.

Er zijn heel veel foto’s gemaakt en van de heel veel mooie opnames, is uit de serie “tussen de sprieten” de aller mooiste gekozen om te laten vergroten als plexi foto in formaat 60×80.

 

 

Een plexi foto kan je bij goedkope aanbieder op internet voor een stunt prijs laten maken maar deze plexi foto’s zijn van zeer lage kwaliteit omdat de foto rechtstreeks op de plexiplaat wordt geprint en heeft GEEN dibond achterkant.

De plexi foto’s die je bij indigodog Hondenfotografie besteld zijnmet een luxe afwerking. Door eerst de foto op papier te printen i.p.v. direct op het plexiglas hoeft je geen concessies te doen aan de kwaliteit van de afdruk. Het dibond laag aan de achterkant zorgt ervoor dat de afbeelding nooit krom zal trekken en het veredelen beschermt de foto tegen beschadigingen van buitenaf zoals UV straling en krassen. 
Aan de achterkant komt een ophangplaatje, zodat je plexi foto strak aan de wand blijft hangen zonder lelijke afstand houders (metalen dopjes aan de voorkant van de plexi foto) die goedkope aanbieders gebruiken.

Ga voor kwaliteit en luxe uitstraling, kies je mooiste foto van Indigodog en laat er een mooie plexi foto van maken.