hondenfotograaf wij komen naar je toe elke hond is bij ons welkom

Welkom op onze website

Carmen van Indigodog Hondenfotografie is een van de beste hondenfotografen in Nederland. Ze is gespecialiseerd in het maken van natuurlijke en pure foto’s van honden.

Indigodog Hondenfotografie komt naar je toe en kiest samen met jou een geschikte buitenlocatie en situatie uit waarin je hond speels zichzelf kan zijn. In de bossen, op de heide, aan zee, of gewoon in de tuin, alles is mogelijk.

Bovendien heeft Carmen sinds 2002 ervaring in het professioneel maken van fotoreportages van honden. Meer dan 2800 reportages zijn er gemaakt in heel Nederland.

Hondenfotografie is een uitdaging waarbij geduld en kwaliteit van een goede fotograaf belangrijk zijn. Carmen van Indigodog is een hondenfotograaf die zich specialiseert in het maken van prachtige foto’s van honden in de natuur. Carmen werkt zonder tijdslimiet, zodat je hond op zijn of haar gemak kan zijn en er prachtige foto’s gemaakt kunnen worden waar de hond ontspannen op staat. Carmen heeft veel ervaring met alle soorten honden, ook met bange ,oude, eigenwijze honden. Honden uit het buitenland met een rugzakje zijn meer dan welkom.

De gemiddelde duur van een fotoreportage van een hond varieert afhankelijk van de creativiteit van de fotograaf en de wensen van de klant. Bij indigodog hondenfotografie is de tijdsduur van de fotoshoot onbeperkt en gemiddeld 1,5 à 2 uur .

Het werken zonder tijdslimiet is belangrijk zodat je hond op zijn of haar gemak kan zijn en er prachtige foto’s gemaakt kunnen worden waar de hond ontspannen op staat

Als je op zoek bent naar een fotograaf die zich specialiseert in buitenfotografie, dan is  hondenfotograaf  Carmen een goede keuze. Samen met hond Jet komt ze naar je toe en kiest samen met jou een geschikte buitenlocatie en situatie uit.

Jouw hond kan speels zichzelf kan zijn. In de bossen, op de heide, aan zee, of gewoon in de tuin, alles is mogelijk. Honden in actie zijn geweldig om vast te leggen. Of het nu rennen is door de heide of lekker spetteren in de zee. Bij Indigodog maken we zelf ook de gekste sprongen om het beste resultaat te krijgen.

Als je op zoek bent naar een fotograaf die weet waarom jou hond zo belangrijk voor je is, dan is Carmen de persoon die met je mee kan leven in jouw persoonlijke verhaal. bovendien heeft ze heel haar leven al honden en begrijpt ze als de beste.

Uiteindelijk gaan we een hoogwaardig eindproduct voor je maken met je favoriete foto’s. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en budget. Hier zijn enkele ideeën:

  • Canvasafdruk: Laat je favoriete foto afdrukken op canvas en hang hem op aan de muur. Het is een mooie manier om je hond te eren en je huis te decoreren.

  • Fotoboek: Laat een fotoboek met de mooiste foto’s van je hond maken. Het is een geweldige manier om al je favoriete foto’s op één plek te bewaren.

  • Sleutelhanger: Laat een foto van je hond afdrukken op een sleutelhanger. Het is een leuke manier om je hond altijd bij je te hebben.

  • Social media: Deel je foto’s op social media om ze te delen met vrienden en familie. Bovendien is het een geweldige manier om je hond te laten zien aan de wereld.Want een mooie foto zegt meer dan 1000 woorden.

Tot ziens bij Indigodog Hondenfotografie!