Samen op de foto

Samen op de foto

Jouw hond is toch ook jouw beste vriend? Jammer genoeg hebben honden niet het eeuwige leven en moeten we meestal na een jaar of 10 afscheid van ze nemen. Veel verdriet hebben we als voor de laatste keer de vacht aanraken en we met een gebroken hart achterblijven.

Maar zover is het nog lang niet, jouw hond is er nog en we kunnen een waanzinnige herinnering voor het leven maken. Laat jij een fotosessie bij Indigodog maken van je hond dan bestaat de fotoshoot uit verschillende soorten opnames. Portret foto’s, actie foto’s, foto’s met andere huisdieren ,foto’s in het water of liggend in de zon, kortom een hele complete serie.

Maar hoe leuk is het om samen met jouw hond op de foto te gaan? Een onderdeel van een Indigodog fotosessie bestaat uit foto’s samen met jouw hond. Spontaan tijdens de wandeling maak ik onverwachte foto’s van jullie samen, maar ook foto’s van jullie liggend in het gras of lopend naar de camera behoren tot de mogelijkheden. Wil jij alleen op de foto maar ook foto’s samen met hele gezin, dan is dat uiteraard mogelijk.

Doordat wij geen uurtarief rekenen doen alles op ons gemak en kunnen indien gewenst halverwege de sessie familieleden van school halen, of wachten op de partner die langer moest werken. Is het gezin compleet dan gaan we verder met de reportage waar we mee bezig waren.

Zeg niet gelijk “ik sta altijd raar op een foto” of “ik heb geen mooie kleding” aan. Het is het moment dat we vastleggen, niets moet en alles mag. Laat je verrassen door spontaniteit van mij als fotograaf en de eeuwige herinnering die ik van jullie samen maak.

Jaren geleden was er een klant die echt niet op de foto wilde met de hond omdat de bedoeling was dat haar partner met hond op de foto moest voor een bepaalde reden. Na enkele opnames vroeg ik nogmaals of ze echt niet bij op de foto wilde en kwam er een kleine glimlach en zei ze “voorruit 1 dan”. Er werden toch verschillende en meerdere opnames samen gemaakt omdat de sfeer gezellig en relax was. Toen ik na enkele weken de bestelling van de betreffende klant binnen kreeg, keek ik verbaasd en met met veel trots naar de nummer dat er gekozen werd als favoriet. De foto van de hond en de 2 baasjes liggend in het zand stond boven aan het lijstje en moest als plexifoto in formaat 60×90 worden gemaakt. Ik heb voor de zekerheid gebeld of dit wel klopte. Met veel gelach kreeg ik te horen dat de foto geweldig was geworden en ze nooit had gedacht dat ze fatsoenlijk op de foto gezet kon worden.

Je ziet maar weer dat het altijd het proberen waard is om samen met je hond op de foto te gaan. Je bent vrij om te kiezen of je de foto uiteindelijk wilt bestellen of niet, maar niet geschoten is altijd mis. Een foto samen met jouw hond zal een warme herinnering blijven voor al die jaren die jullie samen waren.

ivm prive redenen mag ik de betreffende foto niet plaatsen maar hieronder enkele voorbeelden van baasjes met hond.

 

<< Terug naar overzicht