Wij werken 7 dagen per week

Wij werken 7 dagen per week

Omdat wij ervoor hebben gekozen om uitsluitend buitenreportages te maken zijn we afhankelijk van het weer. Daarom werkt Indigodog 7 dagen per week om zo flexibel mogelijk te zijn en in te spelen op het soms onvoorspelbaar Nederlandse weer.

Vaak wordt er gedacht dat de zomer de beste periode is voor een fotoreportage, maar hoge temperatuur maakt een hond vaak slomer en de hond zal dan ook meer gaan hijgen. Ook de felle zon kan een belemmering zijn, er kunnen dan veel schaduwen ontstaan. Denk niet eerst aan de omgeving hoe deze in bloei staat maar denk altijd in 1e instantie in welke omstandigheden de hond zich het prettigst voelt. Bij een hond die graag zwemt is het belangrijk dat de buiten temperatuur niet tekoud is om onderkoeling te voorkomen. Maar voor een hond met een korte snuit ,zoals een bulldog, is bij een buiten temperatuur boven de 20 graden het al bijna niet meer geschikt om een fotoreportage te maken, omdat dit ras bij een hogere temperatuur en enige inspanning al moeite hebben met ademhaling.

Elk seizoen heeft z’n voor -en nadelen maar het belangrijkste is dat het een droge dag is. Foto apparatuur is niet geschikt om in een felle regenbui foto’s te maken. Afspraken worden ivm slechte weersomstandigheden wel eens verzet, maar dat beslissen we altijd samen wat de beste oplossing is. Daarom willen wij flexibel inzet baar zijn mocht het de ene week te slecht weer zijn om een reportage te maken, wij de verzette afspraken op kort termijn erna weer te kunnen inplannen. Door 7 dagen per week te werken zijn er altijd wel mogelijkheden om een nieuwe dag en tijdstip te vinden.

Sneeuwfoto’s in Nederland worden bijna uniek, maar is er ’s nachts toch een mooi pak sneeuw gevallen en wil je juist nu een fotosessie laten maken bel ons dan direct. Mooi sneeuw blijft nooit lang liggen in Nederland want snel wordt het een zwarte sneeuw blubber.

Wil je last minute fotosessie omdat het echt niet goed gaat met jouw hond en wil je toch nog een dierbare herinnering, neem dan direct contact op. Wij doen er alles aan om een spoedklus ,zoals bijvoorbeeld bij een zeer zieke hond, aan te nemen en de planning anders om te gooien om dierbare herinneringen voor je te maken.

Maar ook een surprise fotosessie voor een verjaardag of een jubileum is bij Indigodog mogelijk, voor ons is niks te gek. Wij denken graag mee om een unieke en bijzondere fotosessie voor jou te maken.

 

<< Terug naar overzicht