Digitale foto’s van fotograaf

 

Hondenfotografie zoals jij het nog nooit hebt gezien!

Bij ons geen saaie studiofoto’s, maar prachtige natuurlijke foto’s van je hond in zijn element. Wij komen naar jou toe, zodat je hond zich helemaal op zijn gemak voelt.

Jouw hond in de spotlights

Als ervaren hondenfotograaf weet ik precies hoe ik jouw viervoeter in beeld moeten brengen. Ik leg de mooiste, meest karakteristieke momenten vast. Of je nou een actieve hond hebt of een lekker relaxte, wij vangen het allemaal op de gevoelige plaat.

Hoogwaardige producten voor jarenlang plezier

Wij leveren alleen de allerbeste kwaliteit. Kies voor een prachtige canvas, stevig dibond of glanzend plexiglas. Deze producten zijn niet alleen ontzettend mooi, maar ook nog eens superduurzaam. Je kunt er jarenlang van genieten.

Geen digitale bestanden, maar wel een levenslange garantie

In tegenstelling tot veel andere fotografen, leveren wij geen digitale bestanden in hoge resolutie. Daar hebben we onze redenen voor. Veel klanten maken namelijk misbruik van deze bestanden door ze zelf te bewerken of te printen. Hierdoor gaat de kwaliteit achteruit en dat willen wij voorkomen. 

In plaats daarvan bieden wij een levenslange garantie op de kleurechtheid van onze producten. Zo weet je zeker dat je jarenlang kunt genieten van je prachtige hondenfoto’s.

Waarom je geen digitale bestanden krijgt van indigodog hondenfotograaf

Heb jij ook altijd die frustratie als je de foto’s van je hond wil delen, maar je krijgt alleen maar lage resolutie bestanden? Wij leggen je uit waarom jouw hondenfotograaf dat doet.

Misbruik in het verleden

Helaas hebben veel fotografen in het verleden te maken gehad met klanten die de foto’s misbruikten. Ze werden zonder toestemming geprint, op social media gezet of zelfs commercieel gebruikt. Dat is natuurlijk zonde van al het harde werk dat wij als professioneel fotograaf in de fotoshoot steken.

Hondenfotograaf maakt meer kosten dan je denkt

Het maken van hoogwaardige hondenfoto’s is een intensief proces. Van het plannen van de fotoshoot, tot het bewerken en afdrukken van de foto’s. Tel daar de professionele apparatuur en uren werk bij op en je snapt dat wij meer kosten maken dan je denkt.

Wij willen alleen het beste voor jouw hond

Daarom kiezen wij ervoor om alleen afgedrukte foto’s in hoge kwaliteit te leveren. Zo weet je zeker dat jouw hond altijd op z’n best voor de dag komt. En je kunt de foto’s lekker ophangen, in een fotoboek doen of cadeau geven aan vrienden en familie.Canvas,plexi,dibond een foto op hout,bij ons is alles mogelijk als mooi en verbluffend eindprodukt.

Waarom kiezen voor ons?

Wij zijn dé hondenfotograaf van alle honden, wij hebben geen voorkeur voor een bepaald ras,alle honden zijn welkom. Met onze jarenlange ervaring en passie voor fotografie weten wij precies hoe we jouw viervoeter op de gevoelige plaat moeten vastleggen. Van stoere actiefoto’s tot schattige portretjes; wij maken het allemaal.

Waarom kiezen voor Indigodog Hondenfotografie?

Bij ons staat jouw hond centraal. We komen naar jou toe, zodat je viervoeter zich helemaal op zijn gemak voelt. Als zeer ervaren fotograaf weet ik precies hoe ik jouw hond het beste in beeld kan brengen. En met onze hoogwaardige producten en levenslange garantie weet je zeker dat je jarenlang kunt genieten van je unieke foto’s.

Wat anderen zeggen over ons,geweldige review

“Wauw, wat een fantastische foto’s hebben jullie van onze hond gemaakt! We zijn helemaal verliefd.” – Jan en Ingrid

“Super blij met onze nieuwe dibond foto. De kwaliteit is echt top en het ziet er prachtig uit in ons huis.” – Mike en Sanne

“Echt een aanrader! De fotograaf was super lief voor onze hond en maakte de leukste plaatjes.” – Emma en Daan

Veelgestelde vragen

*Waarom leveren jullie geen digitale bestanden?*

Veel klanten maken helaas misbruik van digitale bestanden door ze zelf te bewerken of te printen. Hierdoor gaat de kwaliteit achteruit en dat willen wij voorkomen. Daarom bieden wij alleen hoogwaardige producten aan met een levenslange garantie op de kleurechtheid.

*Kunnen jullie ook foto’s maken van meerdere honden?*

Ja hoor, dat kunnen we zeker! Of je nu één hond, twee honden of zelfs een heel roedel hebt, wij maken er prachtige foto’s van.

*Hoe gaan jullie om met oudere of zieke honden?*

Met veel liefde en geduld! We weten dat oudere of zieke honden soms wat extra zorg nodig hebben. Onze fotografen hebben hier alle ervaring mee en weten precies hoe ze jouw viervoeter op z’n gemak kunnen stellen.

Overtuigd? Plan dan snel een afspraak in voor een onvergetelijke fotoshoot met jouw hond!

 

 

 

 

https://www.linkedin.com/authwall?trk=gf&trkInfo=AQHKoRAZLuY_SgAAAZCCllZoMv_czpsWrHf54PnZ2JoY_DW4Hx3JTCrnlXqpHnUruKpGj7wzijKmR5jps0p8U5ZUZsC4HV3EiOviuLPoe-n5crB0kwGYYvJkcrQw3tEsAsDvpvI=&original_referer=https://www.google.com/&sessionRedirect=https%3A%2F%2Fnl.linkedin.com%2Fin%2Fcarmen-alink-6a562166