Een fotoreportage van jouw hond met een leuke actie

Hey hondenbaasje leuk dat je de website van Indigodog Hondenfotografie gevonden hebt.

Wij zijn gespecialiseerd in fotoreportages van honden in de vrije natuur zonder tijdsdruk en met een verbluffend resultaat.

Sinds 2002 ben in hondenfotograaf en kan met trots vertellen dat ik de eerste hondenfotograaf van Nederland was die landelijk werkt en uitsluitend buitenopnames maakt. Een hond moet zichzelf zijn tijdens een fotoreportage en dat krijg je door een wandeling te maken. Wij gaan wandelen en tussendoor kijk ik naar mooie plekjes in de omgeving. Dit kan een boom zijn die op de grond ligt waar de hond op kan gaan zitten maar we kunnen de boom ook gebruiken als hindernis zodat de hond erover kan springen.

Is jouw hond niet meer zo actief? geen zorgen we maken een fotoreportage die bij jouw hond past. Elke hond is uniek en dat zie je in de foto’s terug. Niet elke labrador zwemt graag en niet elke labradoodle wil een bal apporteren. Kortom terplekke verzinnen we wat we kunnen vastleggen maar een hond zal nooit gedwongen worden om iets te doen was hij of zij niet kan of durft.

Waarom je voor de hondenfotograaf van Indigodog Hondenfotografie moet kiezen? Nou heel eenvoudig, Carmen onze hondenfotograaf houdt ontzettend veel van honden. Ze is opgegroeid met honden en begrijpt honden als geen ander. Honden kijken naar haar op maar toch zal alles op een speelse manier gedaan worden tijdens de fotosessie. Het komt regelmatig voor dat met de chemie tussen de hondenfotograaf en het fotomodel (ja jouw hond is die dag een echte fotomodel) een actie-reactie ontstaat dat het baasje zal zeggen: “dat doettie anders nooit”.

Bij Indigodog Hondenfotografie rekenen wij geen uurtarief maar een vast tarief voor het maken van de reportage. Dit maakt dat er op een relaxte manier gewerkt kan worden en we niet op de tijd hoeven te letten. Elke hond is immers uniek en heeft ook zo z’n eigen tempo.

Na afloop van de fotosessie zal er binnen 2 weken een selectie op de website van Indigodog Hondenfotografie te zien zijn waar jij als baasje het verbluffende resultaat kan bekijken.

Wij leveren geen digitale bestanden maar hoogwaardige eindproducten die kan en klaar bezorgd worden. Wat veel besteld wordt zijn foto’s op dibond aluminium en plexi dibond. Het voordeel kan onze eindproducten is dat ze in elk gewenst formaat besteld kunnen worden en we niet afhankelijk zijn dan standaard maten. Wil jij een uniek kunstwerk aan de muur vraag dan naar de vele mogelijkheden en wij adviseren wat het beste in jouw huis en bij jouw huisstijl past.

Omdat wij alleen foto’s in de vrije natuur maken bepalen we onderling wat de mooiste locatie is om naar toe te gaan. Het kan bij jouw in het dorp maar we kunnen ook ergens in Nederland afspreken om daar de fotoreportage te maken. Voor ons ik niks te gek en alles mogelijk.

Wij komen door heel Nederland en vooral in de provincies Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel en Drenthe komen wij regelmatig. Woon jij in een andere provincie, geen probleem, wij passen onze planning zo aan dat ook jij op de route mee genomen kan worden.

Op de website van doggydating staan vele mooie hondenlosloopgebieden voor eventueel inspiratie voor een locatie

https://www.doggydating.com/losloopgebieden

Wil jij graag meer informatie over onze werkwijze of wil je een afspraak neem dan nu contact op

https://indigodog.nl/contact/

 

Hopelijk zie ik jouw hond snel voor mijn lens voor onvergetelijke momenten.