Een mooie fotoreportage van mijn hond met een fotograaf die naar je toe komt en veel ervaring heeft met hondenfotografie

Leuk dat je de website van Indigodog Hondenfotografie gevonden hebt. Wij hebben al sinds 2002 ervaring als hondenfotograaf en kunnen wel met trots zeggen dat wij de eerste professionele hondenfotograaf van Nederland waren.

Wat maakt Indigodog hondenfotografie zo bijzonder? Wij zijn puur en houden alle honden in zijn eigen waarde. Alle honden zijn bij ons welkom; groot, klein, jong, oud, getraind of een hond die geen enkel commando kent. Eigenlijk is een hond met een uitdaging het leukste om te fotograferen. Dit brengt juist nog meer creativiteit naar boven en kan ik bewijzen dat baasjes met een eigenwijze hond bij mij bij het juiste adres zijn.

Wij maken nauwelijks gebruik van photoshop, dit betekend dat alle foto’s op een natuurlijke en juiste manier gemaakt zijn zonder dat er nog  een foto bewerking moet worden toegepast. Uiteraard kan je ervoor kiezen om een foto helemaal laten te bewerken zodat je nauwelijks kan zien waar de foto gemaakt is en wat het seizoen is, maar dan ben je bij Indigodog niet op de goede adres.

Wij houden alles zo puur en natuurlijk mogelijk. Is de hond smerig?ja dan blijft hij op de uiteindelijke foto ook lekker smerig.

Bijvoorbeeld een riem die in beeld ligt, een auto die toevallig voorbij rijdt of een traanoog wordt uiteraard weggewerkt, maar verder geen trucjes.

Wij komen naar je toe en maken een reportage tijdens een wandeling in je favoriete bos of park. Wil je naar 2 verschillende locaties dan is dat uiteraard mogelijk. Wij hebben geen uurtarief dus een reportage wordt in alle rust gemaakt, alles voor het perfecte plaatje van je hond.

Welke locaties en in welke regio werken wij vaak?

Overijssel,Gelderland,Noord Brabant en Limburg zijn provincies waar wij regelmatig fotoreportages van honden maken. De overige provincies worden 1 of 2 keer per maand bezocht. Woon je verder van onze vestigingen en wil je niet wachten tot wij bij jou in de regio komen, dan kan je uiteraard ook naar 1 van onze vestigingen komen.

Een familie foto of alleen een foto met jou en je hond is absoluut een leuke toevoeging aan de fotoreportage. Trek niet je beste en schoonste outfit aan maar kleed je zoals je altijd met je hond op pad gaat, dit past het beste in de natuurlijke omgeving.

Wat is de beste periode om foto’s te maken daar kan ik eigenlijk geen goed en duidelijk antwoord op geven. In de winter is het kouder en misschien niet fijn als je hond graag zwemt, maar de winter geeft wel hele mooie plaatjes en strakke blauwe luchten.

De zomer is alles mooi groen, het water om te zwemmen is lekker van temperatuur. Vaak is de zomer een periode die het warmste is en daarbij zal je hond snel gaan hijgen en dat is op alle foto’s niet echt gewenst.

Lente en najaar zijn qua temperatuur en afwisseling in kleuren van de natuur voor fotografie met mooiste. Maar eigenlijk heeft elke seizoen zn eigen charme.

 

De meest gemaakte fout is dat een baasje te lang wacht om een mooie fotoreportage te maken. Of de pup groeit heel snel en je hebt geen pup foto’s laten maken. Of jouw hond is nooit ziek en je denkt een zee van tijd te hebben totdat er toch ineens iets gebeurt (ongeluk, ziekte) en je de tijd ineens niet meer hebt.

Wacht daarom nooit tot het ene moment om een afspraak te maken maar maak vandaag nog een afspraak. Je zal blij zijn met het resultaat en je kan levenslang genieten van de mooie wand decoraties die je in de kamer hebt hangen.

 

 

 

 

 

AstenBaarle-NassauBergeijkBergen op ZoomBernhezeBestBladelBoekelBoxmeerBoxtelBredaCranendonckCuijkDeurneDongenDrimmelenEerselEindhovenEtten-LeurGeertruidenbergGeldrop-MierloGemert-BakelGilze en RijenGoirleGraveHalderbergeHeeze-LeendeHelmond‘s-HertogenboschHeusdenHilvarenbeekLaarbeekLanderdLoon op ZandMeierijstadMill en Sint HubertMoerdijk‘Nuenen, Gerwen en Nederwetten’OirschotOisterwijkOosterhoutOssReusel-De MierdenRoosendaalRucphenSint AnthonisSint-MichielsgestelSomerenSon en BreugelSteenbergenTilburgUdenValkenswaardVeldhovenVughtWaalreWaalwijk,