Eind resultaat van Ollie,Storm en Milo

blog
  • 07 okt 2022

Eind resultaat van Ollie,Storm en Milo

Tijdens een evenement kwam ik de baasjes van Ollie,Storm en Milo tegen. Ze vertelden mij over hun ” zooitje ongeregeld “.

3 lieve honden die netjes elke week naar de hondenschool gaan maar in het bos simpelweg niet te houden zijn.

Rennen, blaffen totaal geen kennis meer van de commando’s die ze op de hondenschool zo goed weten.

Nou ik kan vertellen dat het uiteindelijk geen zooitje was tijdens de fotosessie maar ongeregeld wel.

We gingen naar een mooi gebied waar het normaal gesproken op dat tijdstip erg rustig was. Maar die dag niet, vele honden liepen voorbij waar de fotomodellen graag mee wilde spelen, ze blaften voluit en gingen er weer vandoor. De concentratie van Ollie ,Storm en Milo was ver te zoeken. We hebben een ander plekje in het bos opgezocht waar het een stuk rustiger was en voor de zekerheid hebben we de honden aan de riem gehouden.

Eindelijk kregen de honden het besef dat wegrennen geen zin meer had en ze toch nog aandacht voor de baasjes hadden.

Op een boomstam, een groepsfoto samen met de baasjes en lekker rennen in het water. De honden hadden er veel plezier ,en de baasjes gelukkig ook.

Het eindresultaat is een grote collage van 120×80 cm afgedrukt op dibond. Wij leveren alle eindprodukten inclusief eem ophangbevestiging aan de achterkant zodat je het direct kan ophangen.

Als je de foto’s bekijkt lijkt het alsof de honden los zitten maar als fotograaf heb ik achteraf nog veel werk heb gehad om alle riemen weg te werken met photoshop. We doen alles voor het perfecte plaatje.

Wat ik met dit verhaal wil vertellen is dat vele baasjes geen fotosessie laten maken omdat de hond niet los kan lopen. Bij Indigodog Hondenfotografie staat de hond altijd centraal en nemen we nooit een risico dat er iets met de hond kan gebeuren.

Durf je echt niet jouw hond los te laten maar wil je wel een keer een mooie fotosessie? maak dan toch een afspraak. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring als hondenfotograaf en weten als de beste hoe we van elke hond een fotomodel kunnen maken.

Een riem leggen we zo neer dat deze op de foto niet te zien is, maar mocht dit wel het geval zijn dan werken we deze kosteloos voor je weg.

Wij hanteren geen tijdstarief maar een vast bedrag voor het maken van de fotoreportage. In alle rust en de tijd die de hond nodig heeft om ontspannen de wandeling te maken, die tijd krijgt de hond ook.

Durf jij het aan om een fotosessie te laten maken? neem dan direct contact met ons op.

Wij hebben de “lukt altijd garantie”, dit betekent dat als het echt niet lukt om een mooie fotosessie van jouw hond te maken wij de opnamekosten niet in rekening brengen.