goede hondenfotograaf indigodog goede beoordeling goede review goed resultaat trustpilot 5 sterren geweldige ervaring uitstekend

 

Bij Indigodog zijn we gek van honden, en dat zie je terug in ons werk. We doen er alles aan om de persoonlijkheid van jouw trouwe vriend vast te leggen en creëren unieke foto’s die een leven lang meegaan. Alles foto’s zijn op een natuurlijke manier gemaakt zonder enige nabewerking.

Waarom kiezen voor Indigodog Hondenfotografie?

Indigodog Hondenfotografie begrijpt dat je hond een waardevol onderdeel is van je leven en dat je alleen het beste wilt voor jouw trouwe metgezel. Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat we niet alleen prachtige foto’s maken, maar ook de persoonlijkheid en uniekheid van je hond weten vast te leggen op beeld. Met onze ervaring en passie voor hondenfotografie, kunnen we elke shoot omzetten in een onvergetelijke ervaring.

Tevreden Klanten – Hondenbaasjes

Het zoeken van de perfecte hondenfotograaf

Als hondenbaasje wil je natuurlijk dat jouw trouwe viervoeter prachtig wordt vastgelegd, maar het kan een uitdaging zijn om de juiste fotograaf te vinden.

Profiteer van onze ervaring en expertise

Bij Indigodog Hondenfotografie hebben we jarenlange ervaring (sinds 2002) in het fotograferen van honden. We weten precies hoe we jouw harige vriend op zijn best kunnen vastleggen.

Wij komen naar je toe, waar je ook bent!

Geef stressvolle autoritten met je hond naar een studio achterwege. Wij komen graag naar jullie toe, of dat nu in het park is of gewoon bij jullie thuis.

Lees de lovende reviews van onze klanten

Honderden tevreden klanten hebben al gebruik gemaakt van onze diensten en zijn dolenthousiast over hun unieke foto’s. Lees zelf wat zij zeggen over ons!

Review van Sophie

“Ik ben zo blij dat ik voor Indigodog Hondenfotografie heb gekozen! Carmen is professioneel, vriendelijk ,erg geduldig met onze labardor pup Juul. Er zijn prachtige foto’s gemaakt ,en we hebben een hele grote canvas besteld. Ik kan Indigodog zeker aanbevelen!”

Review van Thomas

“De fotoshoot met Indigodog Hondenfotografie was geweldig! Carmen wist precies hoe ze mijn oude dove Jasper moest vastleggen en het resultaat is verbluffend. Bedankt, en als we een nieuwe hond hebben nemen we zeker weer contact met je op”

Review van Julia

Geweldige ervaring! Onze hond voelde zich comfortabel en Carmen wist echt zijn persoonlijkheid vast te leggen. De foto’s zijn prachtig!”

Review van Mark

Ik was onder de indruk van het professionele niveau van de fotoshoot. Onze hond Frankie is nog nooit zo mooi vastgelegd! en dat zonder photoshop”

Review van Sarah

“Indigodog Hondenfotografie heeft onze verwachtingen overtroffen. De foto’s zijn adembenemend en we zullen deze herinneringen voor altijd koesteren. Jezz is toch een fotomodel wat ik niet had verwacht” 

Veelgestelde Vragen

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Een standaard fotoshoot duurt ongeveer 1-2 uur, maar dit kan variëren afhankelijk van de behoeften en het gedrag van je hond.

Wat als mijn hond niet goed luistert tijdens de shoot? Lukt het dan wel?

Geen zorgen! Geen enkele hond is een geboren fotomodel, maar wij zijn ervaren in het werken met honden van alle soorten en maten. We nemen de tijd om je hond op zijn gemak te stellen en werken op een rustig tempo. We zullen ons best doen om je hond op zijn gemak te stellen en zijn natuurlijke gedrag vast te leggen. Omdat het bij sommige honden een echte uitdaging kan zijn om ze die ene seconde te laten kijken voor het perfecte plaatje, durven wij de 100% lukt altijd garantie te geven. Wij geven niet op en weten hoe we de momenten van je hond kunnen pakken zonder teveel stress bij het fotomodel.

Kan ik ook samen met mijn hond op de foto?

Natuurlijk! We moedigen eigenaren aan om op sommige foto’s samen met hun hond te verschijnen voor een extra speciale herinnering.

Boek nu een fotoshoot voor jouw trouwe viervoeter!

Kies voor professionele hondenfotografie door Indigodog en leg prachtige herinneringen vast die een leven lang meegaan. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken!

Maak nu een afspraak!