hondenfoto op dibond,plexi dibond,houtfoto,canvasfoto,wanddecoratie

Bij Indigodog hondenfotografie kun je de gemaakte foto’s laten afdrukken op verschillende materialen. De meest gekozen producten zijn:

Premium fotopapier
  • Afdruk op premium fotopapier met de keuze in een matte of een glans versie. De kwaliteit van het premium fotopapier en inkt is in de loop der jaren een heel stuk beter geworden. Foto’s zullen daarom ook niet meer zo snel verkleuren en vervagen zoals de kwaliteit van vroeger dat wel deed.
    Met een foto op fotopapier kan je  meerdere dingen kunt doen. Zo kun je hem inplakken in een album of in een fotolijstje stoppen en er een grote fotowand maken. Prijstechnisch is dit de voordeligste oplossing.
    Het nadeel is dat je geen eindproduct hebt. Je moet zelf de foto nog inplakken of inlijsten. Losse fotoboeken en lijsten verkopen wij helaas niet omdat daar teveel mogelijkheden in zijn. Foto’s die je gaat inlijsten komen nog beter tot zijn recht als er een passe-partouts wordt gebruikt. Standaard zijn de passe-partouts zwart met een witte kern, dit geeft een luxe uitstraling uitstraling. Wil je een passe-partout in een andere kleur dan is dit uiteraard ook mogelijk. Lijsten zijn er in vele maten en soorten maar daar moet je alleen zelf voor zorgen omdat wij geen lijsten verkopen. Een lijst bij een lijstenmakerij kopen is vaak de mooiste optie omdat de kleuren en het type foto op de lijst afgestemd kan worden.  Afdrukken groter dan 20×30 formaat adviseer ik om ook te laten opplakken op polystereen, aangezien de foto anders in de loop van de tijd kan gaat bobbelen. Het opplakken kunnen wij wel voor jou verzorgen.
Foto op dibond
  • Dibond is een plaatmateriaal van 3 millimeter dik dat bestaat uit twee dunne lagen aluminium en een tussenlaag van zwarte kunststof. De foto ,eerst geprint op premium fotopapier, wordt hierop verlijmd en zo ontstaat er een duurzame, mooie en strakke foto. Wil je een extra matte of glas beschermlaag dan is dat mogelijk. Aan de achterkant zit een ophangprofiel dat zorgt dat het dibond op 2 cm afstand van de muur komt te hangen en de foto een zwevend effect krijgt. Een dibondfoto geeft een strakke en eenvoudige uitstraling zodat deze in elk interieur past.
Plexifoto
  • Een plexifoto bestaat uit 3 lagen en is 6 mm dik in totaal. De foto ,eerst geprint op premium papier, wordt strak verlijmd tussen dibond aan de onderkant en plexiglas aan de bovenkant. Het plexiglas zorgt voor een super mooie dieptewerking en heldere kleurweergave van het geheel. Bovendien beschermt het plexiglas de afdruk tegen stof ,vocht en andere invloeden van buitenaf. Een foto achter plexiglas is een echte blikvanger in je interieur, het is mooi, strak, modern en geeft een luxe uitstraling aan het geheel. Een ophangprofiel zit ook hier aan de achterkant, zodat je de flexifoto direct kan ophangen.
Canvas
  • Kwaliteitscanvas ,een foto op canvas is bij veel mensen wel bekend. Dit komt vooral doordat het een product al jaren op internet bij verschillende aanbieders erg goedkoop kunt bestellen. Deze kwaliteit is echter niet te vergelijken met een kwaliteit die wij leveren. De canvas foto’s worden met hoge printkwaliteit gemaakt en zijn UV-bestendig, ze blijven daardoor vele jaren mooi. De goedkopere en lowbudget canvas die je bij prijs stunters kan bestellen gaan meestal snel vergelen en soms gaat de foto zelfs vervagen. Jammer van de mooie foto van jouw hond, want beter in 1 keer een goede en iets duurdere en dikkere canvas kopen dan elk jaar een nieuwe laten maken.
Sublimatie foto
  • Wanneer je kiest voor een sublimatiefoto, dan kies je voor een eindproduct met fantastische, heldere kleuren met een ultra glanzende afwerking. Een sublimatiefoto wordt met hitte op een 1 mm dikke aluminium plaat gedrukt, zodat er een ultra dunne foto ontstaat die kras-, vocht- en uv-bestendig is. Het ophangprofiel dat aan de achterkant wordt bevestigd zorgt ervoor dat de foto dicht tegen de muur zit maar toch een zwevend effect creëert.

 

Buiten deze veel gekozen materialen zijn er ook nog andere materialen mogelijk om je foto op te laten afdrukken. Wil je een ander materiaal dan dat hier genoemd wordt? Dit is in de meeste gevallen gewoon te leveren. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

 

Wij kunnen niet voor jou beoordelen wat de mooiste foto van de fotoreportage is. Het enige dat wij als advies kunnen geven is dat een groot formaat afdruk een wauw effect geeft en de details veel meer naar voren komen.

 

Beter 1 grote foto aan de muur dan 10 kleine foto’s in de kast.

 

 

Materialen fotoprodukten