Hondenfotograaf die naar je toe komt door heel nederland.Wij honden van alle honden,of het een labrador ,herder of een kruizing is,wij weten waarom jij foto’s van jouw hond wilt. .

Jouw hond als fotomodel

Of je hond nu klein of groot is, enthousiast of verlegen, een sporthond of ‘gewoon’ een huishond, alle honden zijn welkom bij Indigodog Honden fotografie. Als ervaren hondenfotograaf en hondenbezitter vind ik altijd wel een manier om natuurlijk en pure foto’s van je hond te maken.

Boek nu een fotosessie en krijg jouw eigen unieke portret van jouw geliefde viervoeter in warme en natuurlijke kleuren!

 

Gefeliciteerd! Je bent nu nog maar een kleine stap verwijderd van jouw eigen kunstwerk met jouw hond in de hoofdrol.

Om deze warme, pure en natuurlijke foto’s van je hond(en) te krijgen, staat de fotoshoot volledig in het teken van de hond. De weg naar het resultaat is minstens zo belangrijk, dus ik zorg voor een unieke ervaring, zowel voor jou als voor je hond.

Om de warme en natuurlijke sfeer in de foto’s te krijgen werk ik het liefst met natuurlijk licht. Dit betekent dat we op een locatie buiten afspreken. Jij bepaalt de locatie, maar hierbij geeft ik je uiteraard ook tips.

Vóór de fotosessie vraag ik wat meer informatie over jouw hond. Ik kan mij dan goed voorbereiden. Ik heb veel ervaring met verschillende hondenkarakters en pas mij dus volledig aan aan jouw hond.

Tijdens de fotoshoot werken jij en ik samen om het beste uit jouw hond te halen. Neem vooral ook het favoriete speeltje of die overheerlijke snoepjes mee, want tussendoor werk ik veel met beloning.

Een groot deel van de tijd lig ik op de grond. Dit geeft de mooiste en meest intieme resultaten. Schrik alleen niet als er ook rare geluiden uit mij komen. Ik doe alles voor de ene uitdrukking van jouw hond.

Het uiteindelijke resultaat is een unieke en liefdevolle fotoreeks van jouw geliefde viervoeter.

Gedurende de gehele fotosessie bepaalt jouw hond het tempo. De ene hond is de andere niet. Gemiddeld duurt een fotoshoot 1,5 à 2,5 uur. Maar dit kan uiteraard uitlopen. Het is immers het resultaat dat telt.

Jij wilt toch ook een herinnering voor het leven. Jullie krijgen tijdens de foto sessie mijn volledige aandacht en er is geen tijdsdruk.

Wij leveren hoogwaardige eindprodukten voor een prachtig resultaat aan de muur. Een canvas of een plexifoto alles is bij ons mogelijk.Omdat Indigodog vooraf vaak bij de klant thuis komt om kennis te maken met de hond en met jouw als persoon de mogelijkheden te bespreken. Wij nemen ook verschillende materialen mee om telaten zien.Ook een advies over wat het beste in jullie interieur past zullen wij eerlijk vertellen.

Uiteindelijk bepaal jij wat de leukste foto’s zijn uit de fotosessie want jij kent jouw hond het beste en kan zeggen “perfect,dit is mijn hond”

Kortom maak een afspraak voor een fotosessie,want ook jouw hond is een fotomodel. Echt waar!


Stuur een bericht