Hondenfotograaf die naar je toe komt door heel nederland.Wij honden van alle honden,of het een labrador ,herder of een kruizing is,wij weten waarom jij foto’s van jouw hond wilt. .

Jouw hond als fotomodel

Of jouw hond nu klein of groot is, enthousiast of verlegen, een werkhond of een huishond, alle honden zijn welkom bij Indigodog Hondenfotografie. Als ervaren hondenfotograaf en hondenbezitter vind ik altijd wel een manier om natuurlijk en pure foto’s van jouw hond te maken. Wij gaan wandelen in een mooie natuurgebied,daar waar de hond zichzelf kan zijn.

Boek nu een fotosessie en krijg jouw eigen persoonlijke fotosessie van jouw geliefde trouwe maatje.

Je bent nu nog maar een kleine stap verwijderd van jouw eigen kunstwerk voor aan de muur met jouw hond in de hoofdrol.

Om pure en natuurlijke foto’s van jouw hond te krijgen, staat de fotosessie volledig in het teken van jouw hond. De weg naar het resultaat is minstens zo belangrijk, dus ik zorg voor een unieke ervaring, zowel voor jou als voor je hond.

Om een natuurlijke sfeer in de foto’s te krijgen werk ik alleen met natuurlijk licht. Dit betekent dat we een fotosessie buiten gaan maken in de vrije natuur, in de speelomgeving van jouw hond. Jij bepaalt de locatie in jouw omgeving, maar hierbij geeft ik je uiteraard ook tips wat belangrijk is voor de locatie.

Voor de fotosessie vraag ik telefonisch maar tijdens de wandeling meer informatie over jouw hond. Ik heb veel ervaring met verschillende hondenkarakters en pas mij dus volledig aan aan jouw hond. Jouw hoeft niks specifieks te kunnen tijdens de fotosessie ,maar  hoeft alleen maar zichzelf te zijn.

Tijdens de fotosessie werken jij en ik samen om het beste uit jouw hond te halen. Neem vooral ook het favoriete speeltje mee, dit kan een bal , dummie of een pluche speeltje zijn. Hondenkoekjes kan je ook neenemen maar bedenk dat de hond kan gaan kwijlen van teveel snoepjes.

Een groot deel van de tijd lig ik op de grond. Dit geeft de mooiste en meest natuurlijke resultaten. Schrik alleen niet als er ook rare geluiden uit mij komen, als je wilt ga ik miauwen als een kat. Ik doe alles voor die ene uitdrukking van jouw hond.

Het uiteindelijke resultaat is een unieke en liefdevolle unieke fotosessie van jouw geliefde viervoeter.

Gedurende de gehele fotosessie bepaalt jouw hond het tempo. De ene hond is de andere niet. Gemiddeld duurt een fotosessie 1,5 à 2,5 uur. Maar dit kan uiteraard uitlopen,maar omdat wij geen uurtarief rekenen is dit niet iets om je druk over te maken. Het is immers het resultaat dat telt.

Jij wilt toch ook een herinnering voor het leven. Jullie krijgen tijdens de foto sessie mijn volledige aandacht en de hond mag mij zo smerig maken als nodig is. Alles voor het perfecte plaatje en geweldig resultaat. Er is geen tijdsdruk dus alles lekker om ons gemak.

Wij leveren hoogwaardige eindprodukten voor een prachtig resultaat aan de muur. Van een hoogwaardige canvas tot een sjieke plexifoto, bij ons is alles mogelijk. Omdat Indigodog vooraf vaak bij de klant thuis komt om kennis te maken met de hond, en kan jij de mogelijkheden bekijken om op een later tijdstip te bestellen. Wij nemen  verschillende materialen mee om te laten zien. Ook een advies over wat het beste in jullie interieur past zullen wij eerlijk vertellen.

Uiteindelijk bepaal jij wat de leukste foto’s zijn uit de fotosessie want jij kent jouw hond het beste en kan zeggen “perfect,dit is mijn hond”

Kortom maak een afspraak voor een fotosessie,want ook jouw hond is een fotomodel. Echt waar!

Een rennende lachende teckel, honden die samen een stok uit het water halen of witte herders die waakzaam kijken naar een hond die voorbij komt. Elke hond en situatie is uniek en dat zie je terug in de mooie foto’s.

Stuur een bericht