hondenfotograaf in regio eindhoven die een fotosessie maakt tijdens een wandeling

Leuk dat je mijn website gevonden hebt over een hondenfotograaf in regio Eindhoven 

Er zijn vele hondenfotografen in Nederland maar wij van Indigodog Hondenfotografie komen naar je toe en werken regelmatig in regio Eindhoven. Wil jij weten hoe wij werken en wat de mogelijkheden zijn om van jouw hond een fotomodel te maken lees dan snel verder.

Sinds 2002 zijn wij gespecialiseerd in hondenfotografie op locatie. Wij komen naar je toe en maken een wandeling in een gebied dat bij jouw hond past. Kan jouw hond niet loslopen? Geen probleem ! wij nemen nooit een risico dat er iets met jouw hond kan gebeuren en maken er altijd een feestje van. Ligt er een riem in beeld dan werken wij deze met behulp van photoshop weg.

Wat als het slecht weer is op de dag dat we een afspraak hebben?

Ik fotografeer in alle weersomstandigheden behalve bij donker weer en grijze luchten met zware regenval. Ook een stekende zon op een warme zomerdag met hoge temperaturen probeer ik te vermijden. Niet voor mijzelf maar wel voor de hond(en), jij wil immers een actieve en spontane hond op de foto en niet een hond die in de schaduw ligt te hijgen.
Uiteraard hou ik de weersomstandigheden op de dag van de fotosessie goed in de gaten. Is het toch slecht weer dan verzetten we de afspraak in overleg met jou. Krijgen we tijdens de opnames plotseling te maken met slechte omstandigheden? Ook dan is een nieuwe afspraak mogelijk. Je hebt altijd de keuze om de fotosessie (in overleg) te verplaatsen naar een andere datum als het weer voor de hond niet geschikt is.

Ik heb drie honden, kunnen ze allemaal op de foto?

Ja natuurlijk! Heb je meerdere honden, dan mogen ze allemaal op de foto! Uiteraard neem ik ook de nodige tijd voor elke hond apart, dat spreekt voor zich want elke hond is anders. Samen op de foto kan een hele uitdaging zijn, zitten ze netjes op een rij dan moeten ze allemaal ook nog dezelfde kant op kijken. Als het voor de honden teveel wordt dan lassen we een pauze in zodat iedereen (ook de honden) even kan rusten en wat kan drinken. Wij rekenen geen uurtarief, dus alles lekker op ons gemakje. Het belangrijkste is het resultaat en daar doen we alles voor.

Mijn hond kan niet los lopen, is dat een probleem?

Nee hoor, dat is geen probleem! Bij het boeken van een fotosessie vraag ik of er nog eigenschappen van de hond zijn waar ik rekening mee moet houden. Je kan dan gelijk aangeven dat jouw hond niet los kan lopen. We kunnen dan op zoek gaan naar een veldje dat omheind is of we maken gebruik van een lange lijn. Een riem die in beeld ligt wordt met photoshop weggewerkt. In regio Eindhoven zijn voldoende locaties waar wij met jouw hond naar toe kunnen gaan voor een ontspannende fotosessie.

Mijn hond is bang voor onbekende mensen!

Geen paniek! Indigodog Hondenfotografie bestaat sinds 2002 en wij weten uit ervaring dat het allemaal in orde komt. Als hondenfotograaf heb ik veel geduld en overhaast helemaal niets. Een gezellige en leuke kennismaking tijdens een speelse wandeling lost de meeste problemen meestal snel op.

Ik werk (fotografeer) vanop een redelijke afstand met een telelens waardoor ik weinig in de directe omgeving van je hond te vinden ben. Al snel weet de hond dat ik te vertrouwen ben en zal uiteindelijk zelf steeds dichter bij mij in de buurt komen. Blijft de hond toch op afstand dan is dat geen probleem. Omdat wij geen uurtarief rekenen doen we alles op het tempo van de hond en dat zorgt uiteindelijk voor het perfecte plaatje.

Uit hoeveel foto’s bestaat een fotosessie ?

Honden zijn onvoorspelbaar dat weten we allemaal maar al te goed. Ook andere elementen zoals het weer zijn niet altijd even betrouwbaar in Nederland. Geen enkele fotosessie in regio Eindhoven is hetzelfde. Je weet nooit wat er zal gebeuren ,en wat de hond tijdens de wandeling voor ons in petto heeft in een dolle bui. Daarom bied ik geen minimum of maximum opnames aan. Maar ik zorg wel dat je uiteindelijk in je online fotoalbum een grote diversiteit aan opnames kan bekijken en kan bestellen. Hoeveel je gaat bestellen en in welk formaat en materiaal bepaal je helemaal zelf. Wij leveren hoogwaardige eindproducten waar je jarenlang plezier van zal hebben. Voor elk budget is er wel iets te bestellen. Ook hebben we actiepakketten die erg voordelig zijn.

Wij komen naar je toe en maken een wandeling in de vrije natuur. Een uurtarief hebben we niet, en dat betekend dat we niet op de tijd letten. De fotosessie wordt in een relaxe sfeer gemaakt en het fotomodel kan en mag volledig zichzelf zijn.

Carmen, onze hondenfotograaf, is een echte hondenkenner en liefhebber. Ze weet waarom jij zo van jouw hond houdt en waarom je foto’s wilt laten maken voor een waardevolle herinnering.

Neem nu contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak https://indigodog.nl/contact/

Tot ziens bij Indigodog Hondenfotografie