Hondenfotograaf in regio eindhoven

Ben jij een baasje van een hele leuke lieve en knappe hond dan wordt het tijd voor een blijvende herinnering in de vorm van een professionele hondenfotoreportage.

Wij komen naar je toe, in werkgebied regio Eindhoven en omstreken. Dit betekend dat wij samen in jouw regio een leuke wandeling gaan maken met jouw als baasje en natuurlijk met de hond. Heb je meerdere eigen honden dan kunnen ze allemaal mee. Ken jij mooie natuurgebieden in regio Eindhoven waar de honden los mogen lopen dan geeft dat onze voorkeur. Kan jouw hond niet loslopen dat is dat geen probleem want een riem die in beeld te zien is werken we achteraf weg met photoshop.

Zwemt jouw hond graag? dan maken we daar een lekker natte boel van en laten de hond lekker zwemmen en ravotten door het water. Maar ook honden die niet zwemmen en het alleen maar leuk vinden om door het water te lopen is het geweldig om naar een waterplas te gaan.

Weet jij geen mooie locatie om de reportage te laten maken dan kunnen we bijvoorbeeld naar de strabrechtse heide in Mierlo / Heeze gaan of het keelven in Someren. Deze gebieden zijn ruim en open en hebben we goede lichtinval. Op doordeweekse dagen is het daar niet zo druk en kunnen we ongestoord de fotosessie maken.

Het voordeel van een fotosessie bij Indigodog Hondenfotografie is dat wij geen uurtarief rekenen maar een vast bedrag hebben voor de opnamekosten. Duurt de fotosessie een uur dan betaal je net zoveel dan dat als we een hele middag bezig zijn. Geen stress en geen tijdsdruk is voor de hond het beste want onder druk presteert de hond toch vaak minder goed.

Bij onze fotosessie is het van groot belang dat de hond zich prettig voelt ook op het moment dat wij iets van het fotomodel vragen, zoals het blijven zitten. Denk nu niet dat je een getrainde hond moet hebben als je een fotosessie wilt laten maken. Niks is minder waar. Een hond die zichzelf is en een tikje eigenwijs levert vaak de leukste en spontaanste foto’s op. Wij kunnen van te voren niet voorspellen hoe de fotosessie gaat verlopen en wat voor een soort foto’s er gemaakt gaan worden. Het blijven dieren en daar houden we altijd rekening mee want jouw hond is toch ook jouw beste vriend.

Waarom kies je voor een fotosessie bij Indigodog? Nou heel simpel wij komen naar de toe in de regio Eindhoven, gaan samen met jou en de hond(en) wandelen daar waar ze lekker zichzelf kunnen zijn. Een hond hoeft niks te kunnen alleen zichzelf te zijn. Wij rekenen geen uurtarief en alles verloopt op het gemakje.

Indigodog Hondenfotografie bestaat sinds 2002 en dat betekend dat we al heel veel fotoreportages hebben gemaakt en voor ons niks te gek is.

Wij zijn hondenliefhebber in hart en nieren en weten waarom jij zo graag een mooie fotosessie van je hond wilt laten maken.

Groot, klein, rashond of kruising een hond is je beste en trouwste vriend.

Laten we jullie vriendschap vereeuwigen met een mooie fotosessie in je vertrouwde eigen regio.