hondenfotograaf veel ervaring uniek op canvas dibond aluminium plexi hout sublimatie

 

Welkom bij onze hondenfotografie service!

Hey daar, hondenliefhebber! Ben je op zoek naar de perfecte foto van jouw trouwe viervoeter? Zoek niet verder! Want bij ons ben je aan het juiste adres.

Team 

Wij zijn een team van ervaren hondenfotograaf  met een enorme passie voor honden en bovendien met de aller leukste assistente. Al sinds 2002 leggen wij de mooiste momenten van jouw harige vriend vast. Onze liefde voor honden zorgt ervoor dat we altijd streven naar het maken van adembenemende foto’s waarin hun persoonlijkheid echt tot uiting komt,want dat is voor ons het belangrijkste.

Uniek

Wat ons uniek maakt, is dat wij naar jou toe komen. Nederland,Belgie of Duitsland. We begrijpen namelijk als geen ander dat sommige honden zich het meest op hun gemak voelen in hun eigen omgeving. Of het nu in je achtertuin is, in het park om de hoek of op jullie favoriete wandelplek – wij zijn flexibel en passen ons aan aan jou en je trouwe metgezel. Daarom zijn de fotomodellen bij Indigodog altijd zichzelf en worden ze nooit gedwongen om iets te doen. 

Bij ons draait het niet alleen om de fotoshoot zelf, maar ook om de eindresultaten. We bieden verschillende hoogwaardige producten aan, zoals bijvoorbeeld prints op plexi, dibond en canvas. Deze materialen zorgen ervoor dat jouw foto’s eruit springen en een echte eyecatcher worden in je interieur.

Uurtarief

En geen zorgen, we rekenen geen uurtarief. Wij begrijpen als hondenbaasjes dat je wilt dat de fotograaf de tijd neemt om jouw hond op zijn gemak te stellen en het perfecte plaatje te schieten. Daarom werken we met een all-in prijs, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Herinnering

Onze hondenfotografie is meer dan alleen een fotoshoot – het is een herinnering voor het leven. We willen ervoor zorgen dat elke foto die we maken een waardevol aandenken wordt aan de bijzondere band tussen jou en je trouwe viervoeter.

Dus waar wacht je nog op? Laat ons jouw beste vriend vereeuwigen met onze hondenfotografie met liefde voor honden. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van jouw harige vriend een ster!

Kiezen van de juiste hondenfotograaf?

Vind je het moeilijk om een hondenfotograaf te vinden die aan jouw verwachtingen voldoet? Heb je genoeg van fotografen die onrealistische trucjes en Photoshop gebruiken om foto’s er beter uit te laten zien? Wil je hoogwaardige eindproducten met een levenslange garantie? Zoek dan niet verder;wij van Indigodog Hondenfotografie voldoen aan al deze eisen.

De voordelen van Indigodog Hondenfotografie

ten eerste:

Wij komen naar jou toe, zodat jij en je trouwe viervoeter zich op hun gemak voelen in een vertrouwde omgeving. Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we de persoonlijkheid en schoonheid van jouw hond kunnen vastleggen. En het beste is dat wij geen uurtarief hanteren, zodat je altijd waar voor je geld krijgt.

Kies voor kwaliteit en authenticiteit

Bij Indigodog Hondenfotografie geloven we in puur natuur. Geen trucs of Photoshop, maar echte momentopnames van de liefde en vreugde die honden brengen. Onze hoogwaardige eindproducten zorgen ervoor dat je voor altijd kunt genieten van prachtige herinneringen aan jouw harige vriend. En als kers op de taart bieden wij een levenslange garantie op al onze foto’s.

Wat klanten zeggen

“Ik ben zo blij dat ik Indigodog Hondenfotografie heb gevonden! Ze hebben mijn hond op een prachtige manier vastgelegd want Boomer is nogal angstig bij vreemde mensen en de foto’s zijn geweldig geworden door de extra tijd .” – Anna, baasje van Boomer

“Indigodog is echt de beste hondenfotograaf die ik ooit heb gezien. Ze hebben oog voor detail en weten precies hoe ze de persoonlijkheid van elke hond kunnen laten stralen.” – Mark, baasje van Lex en Max

Veelgestelde vragen

Moet ik speciale kleding of accessoires voor mijn hond meebrengen?

Nee, het belangrijkste is dat je hond zich comfortabel voelt. We kunnen altijd kijken naar eventuele specifieke wensen die je hebt. Maar het belangrijkste is dat je hond zichzelf is dus zoals jij je hond dagelijks ziet.

Wat gebeurt er als het weer niet meewerkt?

We begrijpen dat het weer onvoorspelbaar kan zijn. Als het weer niet geschikt is voor een fotoshoot, kunnen we altijd een nieuwe afspraak maken zonder extra kosten.

Hoe lang duurt een fotoshoot gemiddeld?

Een fotoshoot duurt meestal tussen de 1-2 uur, afhankelijk van verschillende factoren zoals het gedrag van je hond en eventuele specifieke verzoeken die je hebt.

Hoe ontvang ik de eindproducten?

Na de fotoshoot selecteren we de beste foto’s en bewerken we ze zorgvuldig. Je kan rustig de foto’s bekijken in je eigen online fotoalbum. Vervolgens kies jij op welk hoogwaardig materiaal je de foto’s wilt laten afdrukken. Elke budget heeft zijn eigen produkt.

tenslotte

Maak vandaag nog een afspraak!

Laat Indigodog Hondenfotografie jouw viervoeter vastleggen op een manier die hun persoonlijkheid en schoonheid volledig tot uiting brengt. Want voor onze kwaliteit, authenticiteit en levenslange herinneringen heb je een geweldige ervaring die je voor altijd zal blijven koesteren. Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken!

Ik wil heel graag een afspraak