Hondenfotografie Helmond

 

Als hondenliefhebber weet ik dat je hond echt een onderdeel is van je familie of gezin. Hij is je trouwe maatje, je allerbeste vriend. Alles doen jullie samen, altijd is hij aan je zijde. Met het gezin laat je regelmatig foto’s maken, maar waarom zou je geen mooie, professionele foto’s laten maken van je hond? Hoe gaaf is het om tijdloze en unieke beelden van je hond te hebben? Een herinnering die altijd blijft! Een prachtig schilderachtig portret aan de muur op elk gewenst materiaal.

Tijdens de fotosessie staat het belang van de hond bovenaan. Elke fotosessie verloopt ontspannen met veel geduld en aandacht voor de hond. Voor zowel de baas als voor de hond is de fotosessie een leuke en ontspannen ervaring.

Als hondenfotograaf werk ik alleen buiten omdat dit een natuurlijke omgeving van een hond is.
Tijdens een fotosessie ga ik graag met jullie mee op pad. We maken een wandeling en tussendoor maak ik ontspannen, pure foto’s in een natuurlijke omgeving. Resultaat? Een mooi portret van de karakteristieke kop van je hond, je hond ten voeten uit,of samen met jou als baas. Of misschien wel een gave actiefoto tijdens een van zijn leukste bezigheden; spelen, springen of rennen door het water?

Wij komen naar je toe en gaan bijvoorbeeld naar de strabrechtse heide of naar de Warande.
Alles in overleg want jij kent jouw hond het beste.

Of je een hond uit Griekenland hebt of een labradoodle,jackrussel of een Ridgeback.bij ons is elke hond welkom.

Neem vandaag nog contact op en vraag naar de vele mogelijkheden