Hondenfotografie Helmond

Jouw hond is je trouwe maatje

Als hondenbaasje weet ik dat je hond echt een onderdeel is van je familie of gezin. Hij is je trouwe maatje, je allerbeste vriend. Alles doen jullie samen, altijd is hij bij je in goede en slechte tijden. Met het gezin laat je regelmatig foto’s maken, maar waarom zou je geen mooie, professionele foto’s laten maken van je hond? Hoe gaaf is het om professionele en unieke beelden van je hond te hebben gemaakt door een hondenfotograaf uit Helmond? Een herinnering die altijd blijft! Een prachtig vergroting aan de muur op elk gewenst materiaal, maakt  de fotosessie in Helmond tot een geweldige ervaring.

Een mooie unieke fotosessie

Tijdens de fotosessie die gemaakt wordt tijdens een wandeling staat het belang van de hond bovenaan. Elke fotosessie verloopt zonder tijdsdruk en met veel geduld en aandacht voor jouw hond. Voor zowel de baas als voor de hond is de fotosessie een leuke en ontspannen ervaring. Wij rekenen geen uurtarief dat resulteert in een bijzondere en relaxte wandeling.

Als hondenfotograaf werk ik alleen buiten omdat dit een natuurlijke omgeving van een hond is.
Tijdens een fotosessie ga ik graag met jullie wandelen en tussendoor maak ik mooie unieke foto’s in een natuurlijke omgeving. Het resultaat is een mooi portret van de karakteristieke kop van je hond vol met zand, je hond ten voeten uit in de heide, of samen met jou als baas op een boomstam. Actiefoto’s worden uiteraard ook gemaakt tijdens de  leukste bezigheden van jouw; spelen, springen of rennen door het water?

Regio Helmond

Wij komen naar je toe en gaan bijvoorbeeld naar de strabrechtse heide in Mierlo of naar de Warande in Helmond. Er zijn vele mooie gebieden in regio Helmond waar we met de hond naar toe kunnen gaan.
Maar uiteindelijk is de locatie in overleg want jij kent jouw hond het beste. Zwemt jou hond graag dan gaan we naar een locatie met een mooie waterplas. Maar is jouw hond al wat ouder en kan hij geen grote ronde meer over de heide lopen, dan zoeken we een locatie waar we de auto dichtbij kunnen parkeren om de hond zo min mogelijk te belasten.

Wat er nodig is voor de fotosessie?

Vaak wordt er gevraagd welke voorbereidingen er moet worden getroffen voor een fotosessie. Eigenlijk niet eens zoveel, want we willen een zo mooi en natuurlijk resultaat. Gaat jou hond wel eens naar een trimsalon bedenk dan wat jij het mooiste look vindt van jouw hond. De warrige wilde harendos van jouw hond waarbij jou hond er ondeugend uitziet of vindt je het juist mooi als de hond mooi getrimd en als een prinses op de foto staat? De keuze is aan jou, hoe zie jij jouw hond het liefst.

Tijdens de wandeling is het handig om een paar speeltjes mee te nemen ,maar neem geen volle tas mee want dat doe je tijdens een gewone wandeling in Helmond ook niet.

Kortom laat je verrassen door onze hondenkennis en jaren lange ervaring als hondenfotograaf, wij bezorgen je een leuke dag en een ervaring om nooit te vergeten.

Elke hond is uniek en dat zie je in de foto’s terug.   

 

Of je een hond uit Griekenland hebt of een labradoodle, jackrussel of een Ridgeback? bij ons is elke hond welkom.

Neem nu contact op en vraag naar de vele mogelijkheden