Hondenfotografie,Hondenfotograaf Eindhoven,Tilburg,Helmond,Breda,Denbosch Noord Brabant

Een hond is je beste vriend

 

Een hond is niet gewoon en huisdier, maar ook een familielid, die hun hele leven naast ons staan. Helaas leven ze niet zo lang als we zouden willen. Dit is een goede reden waarom we de momenten die we samen hebben moeten koesteren en het beste uit elke dag met hen moeten halen. Fotografie is een super hulpmiddel om onze herinneringen aan bijvoorbeeld Luna, Max of Jack voor altijd te bewaren. Laat mij jou helpen met de mooiste foto’s van je beste maatje te maken en kies voor de hondenfotograaf op locatie. Wij komen naar je toe. Of het nu in Leeuwarden, Hengelo, Arnhem, Eindhoven, Sittard is, wij reizen door heel Nederland om de mooiste reportages te maken. Geen enkele woonplaats is voor ons te ver, denk niet dat wij niet in jouw regio werken.

Een fotosessie met je hond wordt gehouden op een buiten locatie in jouw eigen regio ,zoals een park een bos of het strand. Hoe lang de fotoshoot zal duren is helemaal afhankelijk van jouw hond. Jouw trouwe viervoeter moet zich namelijk lekker op zijn gemak voelen en  zijn eigen ding kunnen doen. De exacte tijdsduur van de fotosessie is vooraf niet te voorspellen. Honden zijn immers geen afgerichte fotomodellen en doen vaak hun eigen ding. Gelukkig voor jouw rekenen wij geen uurtarief, dit betekend dat we de hele fotosessie lekker op ons gemak kunnen voltooien zonder enige tijdsdruk.

Mooie, originele en unieke foto’s van je trouwe viervoeter vergen  eenmaal tijd, maar gemiddeld moet je rekenen dat we 1,5 tot 2,5 uur op locatie bezig zijn. Mocht het toch langer duren dan maakt het voor de prijs niets uit want wij hanteren geen uurtarief. Het blijven dieren en we kunnen nooit voorspellen hoe de fotosessie gaat verlopen. De ene hond heeft nu gewoon eenmaal wat meer tijd nodig, dan de andere hond. Daar houden wij rekening mee, want je kunt dit niet afdwingen. Wij geven een “lukt altijd garantie” Voor ons is het van belang dat de hond en het baasje zich op hun gemak voelen. Alleen dan kunnen we 100% mooie foto’s maken waar het karakter van de hond volledig tot zijn recht komt. Kies daarom voor Indigodog Hondenfotografie ,de hondenfotograaf die een hart heeft voor honden en jouw een herinnering voor het leven wil en kan geven.

Met heel veel geduld en zo ongedwongen mogelijke sfeer tijdens de fotosessie, vragen we de aandacht van de hond en krijgen we spontane foto’s van jouw hond zoals jij jouw hond het beste kent.

De locatie van de hondenshoot

De locatie waar we de foto’s gaan maken moet een plek zijn waar de hond niet gauw afgeleid zal worden door andere dieren. Dat kan een plek zijn waar je vaker met je hond gaat wandelen (een bos of een park) maar het kan natuurlijk ook een onbekende locatie zijn die geheel nieuw en verrassend is. Omdat wij door heel Nederland werken kennen we vele geschikte en leuke locaties zoals Het lutterzand in Twente vlak bij Oldenzaal, de Strabrechtse heide in Brabant vlak bij Mierlo en Heeze.

Tips en tricks tijdens de honden fotosessie

  • Je bent als eigenaar van de hond, tijdens de fotosessie, altijd bij jouw hond. Je mag gerust ook een tweede persoon meenemen, dit is wellicht handig om te assisteren. Zorg niet voor teveel afleiding met teveel mensen die mee willen gaan.
  • Het is fijn als je hond los kan lopen. Dit is echter niet noodzakelijk. Wel staat veiligheid altijd voorop. Durf jij jouw hond niet los te laten lopen dan kunnen we altijd de riem die in beeld ligt verwijderen in de nabewerking.
  • Jij bent diegene die zich het meeste met de hond zal bezig houden tijdens de fotosessie, en dat betekend dat je zelf ook veel zult bewegen. Je mag er gerust mooie nette kleding aantrekken, maar wees ook praktisch. Je moet comfortabel kunnen hurken en lopen.
  • Jouw hond wil misschien niet naar de camera kijken of precies staan of liggen waar je hem wilt hebben. Maak je echter geen zorgen, ga de hond niet onder druk zetten  en laat je hond gewoon een hond zijn. Door onze ervaring sinds 2002 weten wij hoe we de beste foto’s kunnen maken.
  • De belangrijkste tip voor een goede fotosessie met je hond? Wees gewoon jezelf en geniet samen met jouw hond van dit speciale moment. Dat doen wij als de hondenfotograaf ook. We zullen er een onvergetelijke (middag) dag van maken en jouw een glimlach geven als je het eindresultaat aan de muur gaat ophangen.

Stuur een bericht