Hondenfotografie,Hondenfotograaf Eindhoven,Tilburg,Helmond,Breda,Denbosch Noord Brabant

Een hond is je beste vriend

Honden zijn al duizenden jaren de beste vriend van de mens. Het is geen wonder dat ze nog steeds een grote rol spelen in ons dagelijks leven. Als je ooit een hond hebt gehad, dan ben je bekend met de verbinding die mensen en honden met elkaar verbindt. Het is een verbinding die het 100% waard is om vast te leggen. Of het nu een momentopname is van ons dagelijks leven of een speciale gelegenheid, fotografie is een geweldig hulpmiddel om die herinneringen vast te leggen.

Honden zijn niet alleen huisdieren, maar ook familieleden, die hun hele leven loyaal naast ons staan. Helaas leven ze niet zo lang als we zouden willen. Dit is nog een reden waarom we de momenten die we samen hebben moeten koesteren en het beste uit elke dag met hen moeten halen. Fotografie is het krachtigste hulpmiddel om onze herinneringen voor altijd te bewaren. We hebben vroeger helaas zelf ervaren hoe jammer het is als je geen beelden van je trouwe maatje hebt. Laat ons jullie helpen met de mooiste foto’s van je beste maatje en kies voor de hondenfotograaf op locatie.Wij komen naar je toe.Of het nu in leeuwarden,Hengelo,Arnhem,Eindhoven,Sittard is,wij reizen door heel Nederland om de mooiste reportages te maken.

Een fotosessie met je hond wordt gehouden op een buitenlocatie in onderling overleg. Hoe lang de fotoshoot zal duren is helemaal afhankelijk van jouw hond. Jouw trouwe viervoeter moet zich namelijk eerst op zijn gemak voelen en lekker zijn eigen ding kunnen doen, alvorens we beginnen met fotograferen. De exacte tijdsduur van de fotoshoot is vooraf niet tevoorspellen.Honden zijn immers geen afgerichte fotomodellen en mooie poses laten zich nou eenmaal niet afdwingen.

Alleen met veel geduld en zo ongedwongen mogelijk, vragen we de aandacht van de hond en krijgen we de tijd om echte karaktervolle beelden van je viervoeter maken.

Mooie en originele kwaliteitsfoto’s van je trouwe viervoeter vergen nu eenmaal tijd. De tijdsduur van een fotoshoot is niet exact te benoemen maar gemiddeld moet je rekenen op 1,5 tot 2,5 uur. Mocht het toch langer duren dan maakt het voor de prijs niets uit want wij hanteren geen uurtarief. Het blijven dieren en we kunnen nooit voorspellen hoe de shoot gaat. De ene hond heeft nu gewoon eenmaal wat meer tijd nodig, dan de andere hond. Daar houden wij rekening mee, want je kunt dit niet afdwingen. Wij geven een “lukt altijd garantie” Voor ons is het van belang dat de hond en het baasje zich op hun gemak voelen. Alleen dan kunnen we 100% mooie foto’s maken waar het karakter van de hond volledig tot zijn recht komt. Kies daarom voor Indigodog Hondenfotografie ,de hondenfotograaf die een hart heeft voor honden en jouw een herinnering voor het leven wil en kan geven.

De locatie van de hondenshoot

De locatie moet een plek zijn waar de hond niet gauw afgeleid zal worden. Liefst een veilige plaats en controleer vooraf ook of er geen kuilen zijn waar hij zich kan blesseren. Dat kan een plek zijn waar je vaker met je hond gaat wandelen (een bos of een park) of een andere plek naar keuze.Omdat wij door heel Nederland werken kennen we vele geschikte en leuke locaties zoals Het lutterzand,de strabrechtse heide en de veluwe

Tijdens de honden fotoshoot

  • Je bent als eigenaar van de hond, tijdens de fotoshoot, in principe altijd bij de hond.  Je mag gerust ook een tweede persoon meenemen,dit is soms handig om te assisteren.
  • Het is fijn als je hond los kan lopen. Dit is echter niet noodzakelijk. Wel staat veiligheid altijd voorop. Eventuele lijnen kunnen we altijd verwijderen in de nabewerking.
  • En wat jou betreft: onthoudt dat je zelf ook veel zult bewegen. Je mag er gerust modieus uitzien, maar wees praktisch. Je moet comfortabel kunnen hurken en lopen.
  • Jouw hond wil misschien niet naar de camera kijken of precies staan of liggen waar je hem wilt hebben. Maak je echter geen zorgen, de foto’s worden nog steeds geweldig. Laat je hond gewoon een hond zijn.Door onze ervaring sinds 2002 weten wij hoe we de beste foto’s kunnen maken.
  • De belangrijkste tip voor een goede fotoshoot met je hond? Wees gewoon jezelf en geniet samen van de fotoshoot. Dat doen wij als de hondenfotograaf ook.

Stuur een bericht