huisdier op de foto,puppy,pups,nestfotografie,dierenfotografie,hondenfotografie,op locatie bij jou thuis in de tuin of in een park

Een huisdier is meer is dan alleen een huisgenootje.

Een schattige puppy, een eigenzinnige senior hond, of een hond met heel veel energie? Wij weten dat je met heel jouw hart van je maatje houdt. Daarom maken we prachtige foto’s van je trouwe vriend zoals je hem dagelijks ziet en nooit zult vergeten.
Wilt je actiefoto’s tijdens het spelen op het strand, een mooie portretfoto in de heide of samen met je hond op de foto? Dan bent je bij ons op het goede adres.
De fotoreportage maken we op een mooie locatie in jouw eigen omgeving, waar jouw huisdier zich helemaal thuis voelt. Het kan bij jou in de tuin zijn, maar op het strand, in het bos, of in de paarse heide, alles is mogelijk. We kiezen een locatie die bij de hond past.

Puppy fotografie 

Een hond is maar even een donzige pup. Om de periode dat jouw hond nog jong, klein en wild is leggen wij graag voor jou vast. Bedenk dat jouw pup heel snel groeit en dat deze periode nooit meer terug komt.
Wij maken de foto’s bij jou thuis of op een andere geschikte locatie. Een pup heeft een korte concentratieboog en kent nog geen commando’s maar dat is geen probleem. Wij rekenen geen uurtarief maar rekenen slechts 1 tarief voor het maken van een fotosessie, ook wel opnamekosten genoemd. Daarom maakt het voor ons niets uit of de fotosessie een uur duurt of een hele dag. Het resultaat is het enige dat telt.
Jessie
Schotse collie pup Jessie. Haar baasje durfde in eerste instantie niet de halsband af te doen, omdat ze bang was dat Jessie weg zou lopen. Daarom hebben we gebruik gemaakt van een heuveltje in het park. Je ziet het niet maar het baasje ligt achter Jessie om haar vast te houden aan haar kontje. Jessie reageerde op mijn gekke geluidjes en dat is dan het moment om de foto’s te maken. Het een hele mooie serie geworden met een grote dibond foto aan de muur als resultaat. Het baasje heeft na de fotosessie meer vertrouwen in haar pup gekregen, dat Jessie niet ineens wegloopt als ze van de riem wordt los geklikt. Dit is dan ook een extra beloning van mij als fotograaf. Eerst een mooie fotosessie maken en een hondenbaasje vertrouwen geven in haar hond doormiddel van tips.

Een hondenfotograaf wordt niet rijk 

Een fotograaf met een hart voor dieren is meer dan een fotograaf. Wij maken geen fotoreportages om er rijk van te worden. Wij worden rijk van alle positieve ervaringen en bedankjes van klanten die met een grote glimlach terug kijken naar een bijzondere ervaring waarbij hun hond voor een dag fotomodel is geweest.
Het grootste compliment is dat als jij verteld dat je nooit had verwacht dat ook jouw hond een top fotomodel kon zijn. Met heel veel geduld, aandacht en een paar lekkere hondenkoekjes komen we tot een geweldig resultaat
Hieronder pupfoto’s van Noortje uit Oldenzaal, Bailey uit Helmond , Snoes uit Arnhem en Rex uit Eindhoven