Ik wil graag een mooie foto van mijn hond laten maken door een hondenfotograaf

Wil je graag een mooie fotoreportage van je hond(en) laten maken?Dan ben je bij Indigodog Hondenfotografie aan het goede adres. Onze hondenfotograaf is een echte hondenliefhebber en kent het gedrag van een hond tijdens een fotosessie.

Kijkt jouw hond altijd de andere kant op, dan ligt het niet aan de hond maar aan de camera waar je de foto mee wilt maken. Heel veel baasjes maken foto’s met een mobiele telefoon en het nadeel is dat je dan heel dicht bij de hond moet gaan staan om een mooie scherpe foto te maken.

Onze specialiteit is op een speelse manier foto’s te maken zodat de hond het niet door heeft dat hij op dat moment een fotomodel is. Wij beschikken over een snelle camera en een super telelens zodat zijn op 10 meter ,maar ook op grotere afstand, scherpe foto’s kunnen maken. Als je foto’s maakt terwijl de hond het niet door heeft krijg je de leukste en spontaanste foto’s.

Denk jij dat jouw hond niet geschikt is als fotomodel? Niks is minder waar. Elke hond is een fotomodel , ik ben sinds 2002 professioneel hondenfotograaf en heb al zoveel honden gefotografeerd met verbluffend resultaat voor het baasje. Wij durven dan ook eerlijk te vertellen en ook te garanderen dat wij de lukt altijd garantie geven. Denk jij dat het Indigodog Hondenfotografie niet lukt om een mooie fotoreportage van jouw hond te maken, dan ga ik als allround hondenfotograaf deze uitdaging graag aan. We nemen ruim de tijd en gaan wandelen in een gebied dat bij de hond past. Uiteindelijk zal je zien dat ook jouw hond gaan rennen en wellicht ook nog wel even voor de camera gaat stil zitten.

Lukt het echt niet om van jouw hond een mooie fotoreportage te maken dan betaal je geen opnamekosten. Graag vertel ik je meer over de werkwijze en mogelijkheden om ook van jouw hond een super mooie reportage te maken.

Vaak wordt er gedacht dan een hond moet luisteren en trucjes moet doen om er een mooie fotoreportage van te maken. Maar dat is juist wat er niet van een hond wordt verwacht. Een hond mag, onee moet zichzelf zijn tijdens een reportage , dan krijg je de meest pure foto’s van jouw hond. Gaat jouw hond nooit zwemmen, dan hoef je echt niet bang te zijn dat jouw hond het water in moet tijdens een fotoreportage. Een foto waarbij een hond bij het water staat is ook al mooi.

We doen nooit iets wat de hond niet kan of wil, en we maken de wandeling ook niet extra lang om misschien die ene foto wellicht te maken. Wil een hond niet meer dan is het tijd om te stoppen. Een fotoreportage met 800 opnames hoeft niet beter te zijn dan een reportage met 300 opnames. Uiteindelijk gaat het om de kwaliteit en niet om de kwantiteit.

Wij komen naar je toen waar in Nederland je ook woont. Maar woon je in Duitsland of België dan is dat voor ons ook geen probleem. We maken van elke fotoreportage een feestje want elke hond is uniek en dat zie je in de foto’s terug.

Ik hoop je snel te ontmoeten om jouw hond te vereeuwigen met een mooie en bijzondere fotoreportage.

Tot snel bij Indigodog Hondenfotografie