Ik zoek een hondenfotograaf in de regio Eindhoven

Een hondenfotograaf daar ben je naar opzoek want hoe kom je anders op de website van Indigodog Hondenfotografie. Leuk want ik kan je vertellen waarom je bij ons moet zijn om de mooiste fotoreportage van jouw hond te laten maken.

Wij komen naar je toe

Indigodog Hondenfotografie komt naar je toe, dat betekend dat je in het bos of de strabrechtse heide waar je dagelijks een wandeling maakt en de mooie plekjes weet een onvergetelijke fotoreportage kan laten maken. Onze hondenfotograaf gaat graag met jouw mee tijdens de wandeling en kijkt wellicht anders naar de omgeving dan dat jij al die jaren gedaan hebt. Een mooie boomstam om de hond op te zetten of een stomend beekje zoals de Dommel om de achtergrond, niks is voorspelbaar tijdens de unieke fotoreportage van jouw hond.

 

Samen op de foto met jouw hond

Bij een familiefoto is het de grootste uitdaging om iedereen dezelfde kant op te laten kijken. Jet wordt hierbij dan ingeschakeld en als iedereen op de goede plek zit, de honden goed worden vastgehouden op dat moment gooi ik achter mij een bal die Jet dan in volle vaart gaat ophalen. Deze secondes zijn dan nodig om snel de foto’s te maken. De actie wordt eventueel nog een keer herhaalt en dan zijn de fotomodellen er klaar mee en willen samen met Jet gaan rennen.

Het lijkt vaak of honden heel lang moeten stil zitten om de foto’s te maken maar in werkelijkheid zijn het echt secondes die je nodig hebt voor het perfecte plaatje. Als fotograaf moet je van te voren al inschatten wat en hoe de hond zal reageren. De instelling van de camera moeten al goed staan alvorens je de foto gaat maken. Door de vele jaren ervaring als hondenfotograaf klopt het meestal 9 van de 10 keer hoe de hond reageert. En tja die ene keer dat het niet zo is, dat blijft juist de uitdaging om bij elke fotoreportage scherp te blijven en snel te schakelen als het toch net iets anders gaat dan normaal.

De onvoorspelbaarheid van honden is wat hondenfotografie zo leuk en uitdagend maakt. Jammer genoeg hoor ik toch nog vaak dat baasjes denken dat hun eigen hond geen fotomodel is en daarom geen fotoreportage willen laten maken. De hond is te druk, kijkt altijd de andere kant op of kan niet loslopen zijn de meest gehoorde opmerkingen. Bij Indigodog hondenfotografie hebben we de lukt altijd garantie. Wij gaan graag de uitdaging aan om ook van jouw honden een fotomodel te maken. Ruim 20 jaar ervaring, veel geduld en weten hoe honden reageren maakt het dat wij deze garantie durven te geven. Lukt het niet om jouw hond mooie opnames te maken dan betaal je de opnamekosten niet. Maar wees gewaarschuwd, er zal uiteindelijk een mooie vergroting bij jouw aan de muur hangen van de onvergetelijke ervaring die je hebt gehad van een fotoreportage van jouw geliefde hond.

Wij hanteren geen uurtarief en dat maakt de werkwijze van Indigodog Hondenfotografie uniek. Ook het aantal eigen honden dat je hebt maakt voor de prijs van een fotoreportage niet uit.

Kortom reden genoeg om contact op te nemen en een afspraak te maken voor een reportage om nooit te vergeten.

Jouw hond is uniek en dat zie je in de foto’s terug¬†