Indigodog Hondenfotografie 20 jaar

blog
  • 01 feb 2022

Indigodog Hondenfotografie 20 jaar

Indigodog Hondenfotografie bestaat vandaag 20 jaar.

In 2002 begonnen als enige fulltime hondenfotograaf die door heel Nederland reist om mooie fotoreportages te maken. Afgelopen 20 jaar heb ik ca. 2800 reportages gemaakt, minimaal 7000 honden voor mijn lens gehad, rond de 450.000 km gereden, ruim 500 fotorolletjes volgeschoten (in de analoge tijd begonnen), ruim 1.000.000 kliks op mijn (3e digitale spiegelreflex camera) gezet, tot op heden 3 indigodog honden assistenten gehad (Janssen/Sjaan/Jet), en ontelbare blije gezichten gemaakt met de mooie eindproducten.

Heb jij altijd al een mooie fotoreportage van je hond(en) willen laten maken dan is dit het moment om actie te ondernemen.

Deze week ontvang je namelijk €20,= extra besteltegoed bij een fotoreportage.

Wat moet je hiervoor doen?
Geef via de website www.indigodog.nl jouw gegevens door ,vergeet niet om je woonplaats te vermelden (!). Je ontvangt van mij verdere informatie over de gang van zaken. Zodra het beter weer is en de planning wordt gemaakt in jouw regio neem ik contact met jou op.

Maken we een afspraak dan ontvang je €20,= extra bestel tegoed,te besteden voor hoogwaardige eindproducten van jouw fotoreportage.

Deze actie is tot 7 februari ,dus wees er snel bij.

 

Groot of klein , rashond of kruizing , een hond is de beste vriend die we hebben..💙