Liefde voor honden, passie voor fotografie en heel veel geduld.Wij komen naar je toe en maken een fotoreportage in een vertrouwde omgeving.

Mijn hond is de allerleukste en knapste! Die van jou toch ook? Maar die knappe, eigenwijze viervoeter goed op de foto krijgen is een ander verhaal. Maar je wil natuurlijk ook aan anderen laten zien hoe knap en leuk jouw maatje is! En iets waar je natuurlijk nog (lang) niet over na wilt denken, maar je wil voor later ook een prachtige herinnering hebben aan je hond.

Bij Indigodog Hondenfotografie nemen wij alle tijd voor een fotosessie,we rekenen geen uurtarief,dat is wel zo fijn voor de hond want dan een relaxte sfeer zie je terug in de foto’s.

“Mijn hond blijft nog geen 5 seconden stil zitten”

Herkenbaar? Je gaat door je hurken om een foto te maken en je hond komt meteen enthousiast op je afrennen! Je begint je wat te ergeren, waarom luistert je hond nou niet even voor die ene leuke foto! En helemaal in het bos is jouw hond natuurlijk gewend om lekker z’n eigen gang te kunnen gaan: lekker rennen, spelen en op avontuur!

Maar maak je geen zorgen! Met een fotosessie van Indigodog Hondenfotografie gaat dit heel anders en heb jij gewoon die prachtige foto’s als resultaat. Jij mag je lekker met je hond bezig houden en af en toe wat instructies van mij opvolgen en ik zorg voor de mooie foto’s. Ik heb heel veel geduld en rust. En je hond hoeft helemaal geen  minuten lang ergens op commando stil te zitten! Ik pak gewoon dat ene moment, die ene seconde. En je hond? Die heeft het enorm naar zijn zin met die extra aandacht die wordt gegeven aan het fotomodel.

Wij hebben geen uurtarief, maar een vast bedrag voor het maken van de fotosessie.

Bij Indigodog Hondenfotografie nemen we alle tijd. Of het nou 4 uur duurt, of een half uurtje.
Er is geen tijdslimiet, geen uurtarief. Het blijven dieren, je kunt nooit voorspellen hoe het gaat.
Sommige honden hebben wat meer tijd nodig, dat is prima.
Ik kijk naar de hond, niet naar de klok.
Het gaat mij erom dat de hond zich op zijn of haar gemak voelt
en er prachtige foto’s gemaakt kunnen worden waar de hond ontspannen op staat. Uiteindelijk hebben we een gezellige wandeling gemaakt en de tijd is daarbij voorbij gevlogen. Je kan naar het eindresultaat kijken met een goed gevoel en met de opmerking; perfect dat is mijn hond!

Wij leveren alleen hoogwaardige eindprodukten. Canvas, dibond foto, plexifoto, foto op hout, fotoblok, stickers van je favoriete foto, sleutelhangers, magneetborden met je mooiste hondenfoto’s en nog veel meer. Alle eindprodukten worden in een professioneel fotolab gemaakt waarbij handwerk en controle belangrijke speerpunten zijn. Foto’s die je digitaal op jouw computer hebt staan zijn leuk als naslagwerk en kleine bestanden van de fotosessie ontvang je uiteraard als je dat wenst. Maar een mooie grote foto aan de muur geeft een wauw effect en geniet je elke seconde van als je ernaar kijkt.

Wij bewaren alle bestanden dus mocht je na een paar jaar willen nabestellen dan is dat altijd mogelijk.

Wij werken door heel Nederland,en hebben meerdere locaties van waar we de planning maken. Elke hond is bij ons welkom, of het een labrador, goldendoodle, teckel of een hond uit het buitenland is. Groot klein, rashond of kruizing wij gaan graag de uitdaging aan om van jouw hond een fotomodel te maken.