Ontdek de schoonheid van je hond in Twente

 

Jouw viervoeter vereeuwigen met een professionele fotosessie in Hengelo, Deurningen Overijssel

 

Jouw hond verdient de beste foto’s

Als trotse hondeneigenaar wil je natuurlijk dat je viervoeter op de allerbeste manier wordt vereeuwigd. Onze ervaren hondenfotograaf Carmen komt naar Hengelo, Overijssel  en ze zorgt ervoor dat je hond als een echte ster in beeld komt.

Fotoshoot op locatie, zonder gedoe

Geen gedoe met een studio, wij komen gewoon naar jou toe! Onze fotoshoots vinden plaats in de mooie natuurgebieden rond Hengelo, Deurningen, Oldenzaal en Lonneker. Jouw hond kan lekker ravotten en rennen, terwijl wij de perfecte spontane foto’s schieten.

Hondenfotografie op maat, voor elk ras

Of je nu een stoere herder, een lieve labrador of een energieke jack russel hebt, bij Indigodog Hondenfotografie zijn alle honden welkom. We hebben jarenlange ervaring met het fotograferen van honden in alle soorten en maten, ook van onze buitenlandse viervoetervrienden.

Natuurlijke foto’s, zonder photoshop

Wij geloven in pure, natuurlijke hondenfotografie. Geen gekke poses of gefotoshopte achtergronden, maar authentieke, spontane foto’s in de prachtige natuur rond Hengelo. Jouw hond zoals hij echt is, dat is waar wij voor gaan.

Waarom kiezen voor Indigodog Hondenfotografie?

Met onze jarenlange ervaring en passie voor honden weten wij als geen ander hoe we jouw viervoeter het beste in beeld kunnen brengen. Of je nu op zoek bent naar foto’s voor je social media, een mooi kerstkaartje of een uniek cadeau voor een hondenliefhebber, wij maken het waar. Bovendien kun je kiezen voor een cadeaubon, voor dat ultieme verrassingseffect.

Dit zeggen onze klanten

“Wauw, wat een prachtige foto’s hebben jullie van onze hond gemaakt! Echt heel bijzonder om hem zo ontspannen en speels in beeld te zien.” – Anne en Beau

“Onze Duitse herder voelde zich helemaal op zijn gemak tijdens de fotoshoot. Het resultaat is echt fantastisch, we zijn super blij!” – Mark en Spike

“Indigodog Hondenfotografie is een aanrader voor iedereen die unieke foto’s van zijn hond wil laten maken. Professioneel, persoonlijk en met zoveel liefde voor dieren.” – Lisa en Milo

Veelgestelde vragen

Waar vinden de fotoshoots plaats?

Onze fotoshoots vinden plaats in de prachtige natuurgebieden rond Hengelo, zoals langs de Dinkel, het Lutterzand, het Hulsbeek en de Ruthbeek. Jouw hond kan hier lekker rondrennen terwijl wij de perfecte plaatjes schieten. Heb je zelf een grote tuin en wil je dat wij daar de foto’s maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Kunnen alle honden mee op reportage?

Ja, bij Indigodog Hondenfotografie zijn alle honden welkom, ongeacht ras of afkomst. Van stoere herders tot lieve labjes, wij hebben ervaring met honden in alle soorten en maten. Heb je meerdere honden? leuk, gezellig, wij maken er een mooie groepsfoto van.

Hoelang duurt een fotosessie?

Dit hangt af van de hond, wij passen ons aan wat de hond graag doet en kan. Omdat wij geen uurtarief rekenen wordt de fotoreportage in een ontspannende sfeer gemaakt. 

Hoe boek ik een fotoshoot?

Je kunt heel eenvoudig een fotoshoot boeken via onze website. Kies je gewenste datum en locatie, en wij nemen daarna contact met je op om de details af te stemmen. Je kunt ook kiezen voor een cadeaubon, voor dat extra persoonlijke tintje.

Boek nu je fotoshoot

lekker plonsen in het ruthbeek