oude zieke hond fotograferen

Vereeuw je hond op de mooiste manier met Indigodog Hondenfotografie

Ben jij ook zo dol op je viervoeter? Dan wil je natuurlijk dat die lieve snoet voor eeuwig is vastgelegd. Dat kan met Indigodog Hondenfotografie in Brabant!

Ervaren hondenfotograaf met oog voor detail

Ik ben al jaren gefascineerd door de schoonheid van honden en heb veel ervaring in het fotograferen van onze geliefde huisdieren. Met mijn professionele camera en scherp oog voor detail, weet ik altijd de meest fotogenieke hoekjes en poses te vinden. Of je nu een puppy, volwassen hond of senior in huis hebt, ik maak prachtige foto’s waar je een leven lang plezier van hebt.

Alle honden welkom, ook de meest voorkomende rassen

Of je nu een labrador, golden retriever of bulldog hebt, bij mij zijn ze allemaal welkom. Ik heb ruime ervaring met de meest populaire hondenrassen in Nederland maar ook kruisingen zijn bij mij meer dan welkom , dus jouw viervoeter is in goede handen. We gaan op pad in de mooiste uitlaatgebieden in de regio Brabant, zodat je hond lekker los kan rennen en ik de perfecte plaatjes kan schieten.

Geen gedoe, gewoon snel en voordelig

Ik snap dat je niet te lang wil wachten op die prachtige foto’s van je hond. Daarom werk ik snel en efficiënt, zonder in te boeten op kwaliteit. Bovendien bied ik scherpe tarieven, zodat je geen vermogen kwijt bent aan een fotoshoot. Ideaal toch?

Waarom kiezen voor Indigodog Hondenfotografie?

Met mijn jarenlange ervaring, passie voor honden en oog voor detail, ben ik dé specialist in hondenfotografie in Brabant. Ik werk snel, voordelig en flexibel, zodat jij binnen no-time prachtige foto’s hebt van je trouwe viervoeter. Wat wil je nog meer?

Wat zeggen onze klanten?

“Wauw, wat een fantastische foto’s heeft Indigodog gemaakt van onze hond! We zijn super blij met het resultaat.” – Emma en Rover

“Ik had nooit verwacht dat mijn oude hond nog zo fotogeniek kon zijn. Dankzij Indigodog hebben we nu prachtige herinneringen.” – Bert en Bello

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een fotoshoot bij Indigodog?

Mijn tarieven beginnen al vanaf €160,- voor een uitgebreide fotoshoot op locatie. Elke fotosessie is een bedrag inbegrepen als besteltegoed. Neem voor de actuele prijzen even een kijkje op mijn website.

Kan ik ook foto’s laten maken van meerdere honden?

Ja hoor, dat kan zeker! Ik heb ruime ervaring in het fotograferen van meerdere honden tegelijk. Neem voor de mogelijkheden contact met me op.

Waar kunnen we de fotoshoot laten plaatsvinden?

We gaan op pad in de mooiste uitlaatgebieden in de regio Brabant. Denk aan bossen, heidevelden of bij leuke zwemvijvers voor honden. Samen bedenken we de perfecte locatie.

Welke honden hebben wij al vaak gefotografeerd

  • Labrador Retriever: Labradors zijn vriendelijk, energiek en zeer intelligent. Ze staan bekend om hun geduld en worden vaak gebruikt als hulphonden. 
  • Duitse Herder: Deze honden zijn loyaal, moedig en buitengewoon veelzijdig. Ze worden vaak ingezet als politie- of reddingshonden vanwege hun trainbaarheid en scherpe zintuigen. 
  • Golden Retriever: Net als Labradors zijn Golden Retrievers vriendelijk, betrouwbaar en geweldig met kinderen. Ze hebben een zachte en liefdevolle persoonlijkheid en worden vaak gebruikt als therapiehonden.
  • Franse Bulldog: Dit ras is klein maar robuust, en ze hebben een speelse en aanhankelijke aard. Franse Bulldogs zijn zeer geschikt voor het leven in appartementen en zijn geweldig gezelschap voor stedelijke bewoners.
  • Beagles zijn nieuwsgierig, vrolijk en hebben een uitstekend reukvermogen. Ze zijn vaak gebruikt voor jacht vanwege hun vermogen om geuren te volgen. Beagles zijn sociale honden die goed overweg kunnen met andere huisdieren en kinderen.
  • Poedels zijn zeer intelligent en worden vaak gezien in hondenshows vanwege hun elegante verschijning en trainbaarheid. Ze zijn er in verschillende maten, van standaard tot miniatuur, en zijn hypoallergeen, wat ze geschikt maakt voor mensen met allergieën.Tegnwoordig ook vaak als ladradoodle of goldendoodle.
  • Chihuahua, bekend om zijn grote persoonlijkheid ondanks zijn kleine gestalte. Ze zijn alert, loyaal en vaak behoorlijk moedig. 
  • De Cavalier King Charles Spaniël een uitstekend gezelschapshondje, geliefd om zijn zachtaardigheid en aanpassingsvermogen. Dit ras is vriendelijk, sociaal en kan goed overweg met kinderen en andere huisdieren. 

 

Elk ras heeft zijn kenmerken maar toch blijft elke hond uniek om te fotograferen, en dat maakt het werk als hondenfotograaf zo leuk en uitdagend.

Het fotograferen van honden uit het buitenland zoals Spanje, Griekenland en Roemenie is een prachtige manier om hun unieke verhalen en persoonlijkheden vast te leggen. Elke hond heeft zijn eigen charme en achtergrond, of ze nu gered zijn van de straat of uit een asiel in een ander land komen. Foto’s kunnen helpen om hun zichtbaarheid te vergroten en adopties te bevorderen, waardoor deze viervoeters een tweede kans op een gelukkig leven krijgen. Door honden van verschillende achtergronden vast te leggen, kunnen we ook bewustwording creëren over de problematiek van zwerfhonden en de noodzaak van wereldwijde adoptieprogramma’s. Elke klik van de camera kan een stap zijn naar een betere toekomst voor deze bijzondere dieren.

Boek nu je fotoshoot bij Indigodog!

Wacht niet langer en vereeuw je hond voor eeuwig met Indigodog Hondenfotografie de beste hondenfotograaf in Brabant. Neem snel contact met me op voor het maken van een afspraak!

jouw hond verdient het beste