Winnaar Jaarmarkt Rijen 2024

blog
  • 23 okt 2024

Winnaar Jaarmarkt Rijen 2024

 

Winnaar van de loterij Jaarmarkt Rijen 2024 

Nummer 66

Gefeliciteerd!

Je hebt een gratis fotosessie gewonnen van jouw hond (en).

We komen naar je toe of een spreken een locatie af om daar te gaan wandelen. Tijdens de wandeling wordt er op een speelse manier opnames gemaakt van het fotomodel.

We maken portret opnames maar ook actie foto’s komen aan bod.

Wil jij samen met jouw hond(en) op de foto dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

De magie van herfstkleuren

Het najaar is misschien wel het mooiste seizoen om foto’s te maken. De natuur tovert zichzelf om tot een kleurrijk schilderij met warme tinten rood, oranje en geel. Een schitterend decor voor een fotoshoot! De winnaar van deze loterij heeft dus geluk. Hij of zij kan straks genieten van een prachtige herfstige fotosessie op een idyllische locatie.

Naast de prachtige herfstkleuren, is er nog een voordeel aan een fotoshoot in het najaar. De temperaturen zijn namelijk een stuk aangenamer voor je hond dan in de zinderende zomerhitte. En dat is belangrijk, want je wilt natuurlijk dat je viervoeter zich comfortabel voelt tijdens de fotosessie.

Geen winnaar? Niet getreurd!

Helaas kan er maar één de gelukkige winnaar zijn. Maar wees niet teleurgesteld als jouw lotnummer niet het winnende nummer 66 is. Speciaal voor alle deelnemers aan de loterij hebben we nog een mooie verrassing in petto!

Als je een fotosessie boekt voor 1 december, ontvang je maar liefst €10,- extra besteltegoed om te besteden aan de mooiste afdrukken, canvassen of andere producten. Zo kun je toch genieten van prachtige foto’s samen met je hond tegen een aantrekkelijke korting.

Hoe claim je jouw prijs of korting?

Het is heel eenvoudig.

Bewaar het kaartje met jouw unieke lotnummer goed.

De winnaar met nummer 66 kan contact met ons opnemen via ons contactformulier om de fotosessie in te plannen. Doe dit wel binnen een week (dus uiterlijk 30 oktober 2024)